zaterdag 1 september 2012

Dailynoted wordt FSNM!

Lieve lezeressen,

We zijn met vakantie gegaan met het idee Dailynoted op alle mogelijke manieren te verbeteren: nieuwe rubrieken, kwalitatief betere artikels en het liefst ook nog een nieuwe lay-out. Het uitdenken van deze plannen kost echter veel tijd en moeite en er zat weinig vooruitgang in. Daarom kregen we steeds meer twijfels over onze site: moesten we nog wel verder?

Helaas is het antwoord 'nee'. Na meer dan anderhalfjaar elke dag trouw een artikel gepost te hebben is de rek eruit, en verdwijnt onze site van het web. Is dit dan echt het definitieve einde? Gelukkig niet! Samen zijn vijf van ons (Aviva, Sam, Sharon, Rosalie en Sophie, met de nodige hulp van Anne) begonnen aan een nieuw concept, genaamd FSNM, volledige naam Fusionem. Elke doordeweekse dag worden er één of meerder artikelen gepost met hetzelfde thema: lifestyle, fashion, beauty, muziek en entertainment. En het leukste is: jij kan ook meewerken aan deze site!We zijn op zoek naar enthousiaste freelancers, of het nou een eenmalig artikel is of een wekelijkse column. Er zal zorgvuldig met de bron - jij dus - om worden gegaan. Of je nou je volledige naam en blog vermeld wilt of een anonieme inzending, het is jouw feestje en dat zullen we niet verpesten. 

Geïnteresseerd? Stuur je artikel naar fusionem@live.nl, met in het onderwerp de categorie waarin jouw artikel volgens jou thuishoort (muziek, fashion, beauty, kunst, lifestyle of entertainment). Als je niet zeker weet tot welke categorie het behoort kun je het onder het kopje 'overig' zetten. Je mag zoveel artikelen insturen als je wilt, voor verschillende categorieën of voor dezelfde.

We kunnen jullie niet garanderen dat je artikel ook daadwerkelijk gepost wordt: als het niet voldoet aan onze criteria of als we er geen plek voor hebben, zullen wij er verder niets mee doen. Natuurlijk wordt dit wel gemeld: als je iets instuurt krijg je gegarandeerd binnen een week een reactie van ons!

Mocht je de smaak van het schrijven nou echt te pakken hebben gekregen, dan kun je ons altijd met een voorstel benaderen. Vermeld in dit geval 'freelancen' in je onderwerp, en als je voor een specifieke categorie aan de slag wilt, benoem deze dan ook in het onderwerp. Het voorstel mag je volledig zelf invullen, van een wekelijkse column tot een maandelijks recept. Afhankelijk van je voorstel zullen wij kijken of er een plekje voor je is binnen het FSNM-freelanceteam. 

We willen jullie allemaal bedanken voor het volgen van onze blog. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een mooie site, en natuurlijk was het ook ontzettend leuk om te zien dat er elke week meer lezeressen bijkwamen. We hopen jullie allemaal terug te zien op FSNM, en als de website on air is, zullen we hier natuurlijk nog even de link plaatsen!

Heel veel liefs,

De redactie van Dailynoted

Aviva, Sam, Sharon, Annemarieke, Anne, Rosalie en Sophie.

20 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat jullie stoppen! Ik ga de nieuwe site zeker volgen, maar zelf meeschrijven gaat niet lukken; heb mijn handen al wel vol aan mn eigen blog :)
  veel succes!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat is de link van je blog?
   x

   Verwijderen
  2. www.myjourneythroughstyle.blogspot.com

   Verwijderen
 2. Jammer dat jullie stoppen, maar dit nieuwe project klinkt ook superleuk! Ik ga jullie dan ook zeker volgen als er meer bekend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat jullie stoppen! Vond DailyNoted echt super leuk!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leeeeeeuk meiden! Wel jammer dat jullie stoppen met Dailynoted, maar ik ben toch heel benieuwd naar de nieuwe blog. Jullie naam is coowl! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat jullie stoppen met dailynoted!
  't zou me super leuk lijken om een artikel te schrijven,
  maar heb het al druk genoeg met mijn eigen blog ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee om mensen zelf stukjes in te laten sturen! Ben erg benieuwd naar de nieuwe blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer, want jullie concept was erg leuk. Maar het nieuwe plan klinkt ook erg goed! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, al die reacties! Ik vind het ook jammer dat dit het eind is van Dailynoted, maar heb ook héél veel zin om verder te gaan met FSNM!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahahahaha dit is echt zo dom!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aaah jammer! iniedergeval: ik heb genoten van Dailynoted!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe site! Wel jammer dat deze eindigt. Maar soms is er tijd voor een nieuw begin.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat jullie stoppen met Dailynoted, maar eigenlijk is het geen einde. Het is gewoon een nieuw begin. :) Erg leuk concept ook, om lezers te laten schrijven voor jullie blog. Als ik zelf geen blog had, had ik zeker een mailtje gestuurd. Ben erg benieuwd naar jullie nieuwe website!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is er al wat bekend over jullie nieuwe project?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De technische staff is druk bezig met het maken van de site, en het ziet er al hartstikke goed uit! We zullen jullie op de hoogte houden via Dailynoted, maar kunnen nu nog geen exacte datum noemen omdat het toch iets langer duurt dan gepland, en een ogenschijnlijk kleine verandering soms een ingreep is waar weer twee dagen overheen gaan. Maar ons doel is om sowieso vóór november te starten. Jullie horen nog van ons, geen zorgen, we zijn niet weg!

   Verwijderen

Just leave your lovely comment!