maandag 23 juli 2012

Dailynoted gaat op vakantie!

Hallo lieve lezers,

Sinds 1 januari 2011 verschijnt er elke dag een artikel op Dailynoted. De samenstelling van de schrijvers is misschien in de loop van de tijd veranderd, maar de sfeer bij Dailynoted niet. Daar willen wij, (Aviva, Sam, Sharon, Annemarieke, Anne, Rosalie en Sophie), jullie ook voor bedanken. 
Maar we hebben allemaal wel eens een moment dat je even pauze nodig hebt. Eens rustig achterover zitten en echt relaxen. Zo ook de redactie van Dailynoted en daarom gaan wij met vakantie. Even zon, zee, strand en vooral; helemaal niets.Maaaar, jullie zijn nog lang niet van ons af, want op Zaterdag 1 september staan we met zijn allen weer vers en vol enthousiasme voor jullie klaar, om elke dag weer een artikel naar boven te knallen. Dus eventjes rust, tijd en aandacht voor de natuur, geniet van de zon, zee en het strand, en dan kruipen wij na de zomervakantie weer achter onze computer.

Voor nu nemen we even afscheid,
Lieve lezers, bedankt, en geniet van deze mooie zomer!

Tot snel,
Dailynoted.

14 opmerkingen:

 1. Ik vind jullie site heel leuk, maar ik wil wel even een tip aan jullie geven: Ik lees Dailynoted elke dag met veel plezier. :) Maar wat ik wel vind, is dat de artikelen soms inhoudelijk niet goed zijn, en ik denk toch dat als je de site wilt verbeteren dat je kwalitatief betere artikelen moet schrijven. More progression zegmaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dit soort feedback is altijd welkom! We zullen er wat mee gaan doen :)

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je feedback! Het is fijn om te weten dat we ook kritische lezers hebben die onze artikelen goed bekijken :)

   Verwijderen
 2. Rust maar eens even lekker uit dan! :) Bye xXx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een post over jullie geschreven! http://liveitlikethis.blogspot.nl/2012/08/blog-abc-dailynoted.html

  Fijne vakantie!

  x Emma

  http://liveitlikethis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het gezien, echt heel erg bedankt, ik vond het super leuk gedaan!

   Verwijderen
 4. ik denk dat jullie hier veel lezeressen mee gaan verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. pfff laat ze, alsof lezeressen het belangrijkste ter wereld zijn. ik snap best dat het na 1,5 jaar soms even te veel kan worden, en tbh denk ik dat ze hier juist lezeressen mee wínnen.

   Verwijderen
  2. We zijn dol op al onze lezers en lezeressen, of ze er nou vanaf dag één bij zitten of ons net hebben ontdekt, maar als zij deze break een reden vinden om te stoppen met het bezoeken van Dailynoted, dan zij dat zo. Ik kan ze niet tegenhouden.

   Deze vakantie was iets wat we allemaal écht even nodig hadden, na alle stress van school en privézaken buiten Dailynoted om. Wij zijn ook maar gewoon zeven Nederlandse meiden met een gezamenlijke passie, en soms is de tank leeg.

   Ook benutten we de break om nieuwe plannen te smeden en veranderingen te maken, in de hoop er sterker uit te komen. Bedankt voor het delen van je zorgen, maar we hebben de voor- en nadelen goed bestudeerd voor we besloten deze vakantie in te lassen en we hebben er nog geen spijt van, ook als dit betekent dat we na de vakantie minder lezers hebben.

   Verwijderen
  3. Jullie kunnen nu wel hatelijk reageren, maar ik denk dat de lezeressen wel het belangrijkste zijn voor deze blog. Wanneer er geen lezeressen zijn dan kan je net zo goed geen blog hebben, want dan investeer je tijd in een blog die niet gelezen wordt.

   Verwijderen
  4. Wie reageert hier nu hatelijk? Zij leggen alleen maar even uit dat we een break hebben, daar is niets hatelijks aan hoor ;-)

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Ons (ietwat vertraagde) artikel is online! Vol uitleg :D geen zorgen, FSNM wordt een goede vervanger van DN :)

   Liefs, Rosalie

   Verwijderen

Just leave your lovely comment!