zaterdag 14 juli 2012

Backstage bij Dailynoted: Rosalie

Hiya y'all, en welkom achter de schermen bij Rosalie! Met deze week een hoop feestjes, koffers inpakken en taart. 

MAAR MAAR MAAR - WACHT. Deze dag, exact een jaar geleden, ontving ik een grandioos geweldig mailtje van onze Annemarieke namens het hele team: ik was aangenomen als nieuwe blogger bij Dailynoted. Party time! Dit jubileum zal ik later properly met jullie vieren, maar nu eerst ... een week uit het leven van Rosalie!

Helaas voor mij begon de week met het leren van mijn her voor wiskunde. YAY voor de eenheidscirkel en al zijn vriendjes! 

Zoals beloofd: taart! Maandagavond: feestje nummero 1.
Zo'n laatste schoolweek is altijd een chaos van hier tot ginder. Zaterdagochtend vertrek ik met wat vrienden naar Londen (!!!) en met alle dingen die nog afgehandeld moesten worden was het enige wat ik kon doen lijstjes maken. Heel. Veel. Lijstjes.
Nu ik the Help uit heb, kan ik beginnen in de volgende op de stapel: The Art of Fielding.  Na al die goede reviews ben ik benieuwd!
"Jij hangt ook wel van feestjes aan elkaar hè, na de toetsweek?" Subtiel, subtiel. Tijdens het eindfeest zelf was ik een soort van vergeten foto's te maken, maar naderhand heb ik nog een fotootje gemaakt van mijn bandje. Ik weet het.
Wat gebeurt er als je véél te vroeg op de party van je vriendin bent? Je speelt een potje kaart met haar zusje
Marshmallows grillen op hetzelfde feest, nomnom.
Sneak peek: ik ga een blog voor mezelf beginnen, om naast Dailynoted te houden! Een plaats om al mijn fangirlness te dumpen zonder dat jullie er last van hebben, yay! Hierover later meer :)

En de koffers/tassen zijn gepakt. Terwijl jij dit leest zit ik zeer waarschijnlijk al te stuiterballen in de trein met wat vrienden omdat we op weg zijn naar Londen! Pas maar op, Britons. 
Ik hoop dat jouw week net zo gezellig was als de mijne, en tot volgende week!

Hakuna matata

P.S. Ja! Ik doe weer aan begroetingen. Goed, eh?

2 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!