zaterdag 5 februari 2011

Irene haar favoriete YouTube-filmpjes

Eigenlijk zit ik elke dag wel op YouTube. Om bijvoorbeeld muziek te luisteren, beautyfilmpjes te bekijken of om een optreden terug te kijken. Er zijn heel veel leuke en grappige filmpjes te vinden, maar niet iedereen kent die filmpjes of heeft zin (of tijd) om ze op te zoeken. Daarom ben ik op onderzoek gegaan en heb ik een aantal leuke en grappige filmpjes op een rij voor jullie gezet!

Iedereen kent Maria Mena wel. Ik vind haar echt een supergoede zangeres, ze heeft echt een eigen sound. Hier een akoestische versie van haar liedje “All This Time”.


Glee komt elke dinsdagavond om 20:30 op rtl5. Het is echt een superfijne en veelzijdige serie die gaat over een zangclub op een high school. Elke dinsdagavond lig ik weer op de grond van het lachen, maar ook pik ik af en toe wel een traantje weg. Dit onderstaande filmpje vind ik echt heel mooi en wil ik graag met jullie delen!


Het liedje Grenade van Bruno Mars wordt echt grijs gedraaid op de radio en op televisie. Joseph Vincent covert liederen en heeft een eigen YouTube account. Dit nummer van Bruno Mars heeft hij echt heel mooi gecoverd:


Rémi uit Frankrijk heeft een eigen YouTube account genaamd Remitocoko. Hij covert heel veel liederen, onder andere het lied Dynamite van Taio Cruz. En laten we eerlijk zijn, hij ziet er ook niet verkeerd uit!


Onderstaand filmpje is een Lipdub. Een lipdub wordt gemaakt door een groep mensen die een liedje aan het playbacken zijn en ondertussen door een gebouw lopen. Een lipdub wordt bijvoorbeeld vaak gemaakt bij het promoten van een school. Ook ga ik samen met nog een aantal leerlingen van mijn school in april een Lipdub maken. Hieronder een Lipdub van de NHL Hogeschool:


Hier het laatste cover-liedje. Tyler Ward, bekend op YouTube als TylerWardMusic, covert heel veel liederen. Dit doet hij vaak samen met vrienden of met zijn gezin. Want jawel, zijn moeder en broers zijn ook heel erg actief op het gebied van muziek! Geniet van deze cover van Taylor Swift:


Hier een auditie van de Britse X Factor die me altijd bijblijft. Zijn looks, hoe hij zingt, hoe hij het publiek mee krijgt… In één woord geweldig!


Inmiddels is de serie Nieuw Dier wel bekend geworden in Nederland. Onder andere speelt de hilarische Jeroen Koningsbrugge in Nieuw Dier. Het filmpje die ik jullie ga laten zien is echt grandioos en elke keer als ik hem zie, kun je me weer oprapen van de grond van het lachen. Enjoy!


Het volgende filmpje gaat over een Free Hugs- campagne. Het is echt een heel indrukwekkend filmpje om te zien. In dit filmpje zie je echt duidelijk wat voor een grote rol tijd, haast hebben en naastenliefde speelt in ons leven.


Dit filmpje heeft een gelovige betekenis. Ook als je niet gelovig bent, raad ik het je aan om het filmpje te zien. Ik heb een keer een Youth Alpha cursus gedaan en dit filmpje lieten ze ons zien en ik vond het echt heel indrukwekkend!


We zijn aangekomen bij het laatste filmpje. Het filmpje is gemaakt door Sean Stephenson en hij uploadt regelmatig filmpjes op zijn YouTube-kanaal. Hij is wereldberoemd geworden doordat onderstaand filmpje mega vaak is bekeken. Ik heb echt respect voor Sean, hij staat heel erg positief in zijn leven en geniet van elke seconde. Als je het filmpje bekijkt snap je wel wat ik bedoel. Bekijk het filmpje en ga dansend het weekend in!


Heb jij ook favoriete YouTube filmpjes?


“Be who you want to be, not what others want to see”

Liefs,
Irene.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en soms ontroerende filmpjes. Ik gun me er nooit de tijd voor, maar het is wel heel handig als iemand de beste voor ons selecteert. En inderdaad, ik moest uiteindelijk toch ook wel heel erg lachen om Puskaric...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @moederMarjolein

  Hahaha, vooral:
  "Marcel gefeliciteerd met je verjaardag!"
  "Marco!"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sessie van Maria Mena is echt waanzinnig. Sowieso kan zij zo gevoelig zingen, het gaat echt dwars door me heen.

  En Glee, ah, die kunnen elke malloot aan het janken krijgen. Ik ken ook veel jongens die er gek op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!