woensdag 16 februari 2011

Sharon promoot Taaz.nl

Lieve allemaal,
Vraag jij je ook wel eens af hoe jij er uit zal zien met een totaal ander kapsel, andere kleur ogen of met een extreme kleur make-up? De site Taaz maakt dit mogelijk! Op deze site kan je (als je je gratis registreert) een foto van jezelf uploaden, en experimenteren met honderden soorten verschillende lippenstiften, oogschaduws en kapsels. Erg leuk om te doen!

Als je eenmaal jezelf hebt aangemeld en je eigen foto hebt geupload - ik heb nog een vrij oude foto genomen - moet je eerst aangeven waar de hoeken van je ogen, je mond en je kin zitten. Nog wel even een tip: als je gebruik wilt maken van de kapsels, is het handig om een foto te maken waarbij je haar in een staart zit. Je wilt natuurlijk niet dat je eigen haar nog onder je nieuwe kapsel vandaan komt. ;)

Als je deze stappen doorgaan hebt, ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. Een andere kleur ogen, mooie oogschaduw, een knallende kleur lippenstift of en een laagje concealer: het kan allemaal. Ik heb ook een voorbeeld gemaakt. Ik moet erbij vertellen dat hij wel vrij extreem is, vooral als je inzoomed, maar dit is om te laten zien wat je allemaal met Taaz kan doen. Bij deze makeover heb ik concealer, mascara, oogpotlood en knalroze lippenstift op, en ik heb mijn wenkbrauwen geëpileerd. Hier zien jullie een voor- en na foto. Strike a pose! 

Een groot pluspunt vind ik dat je ook jezelf kan opmaken als een bekend persoon! Ga hiervoor naar het tabblad 'hot looks', en kies een van deze looks uit.
Wat vinden jullie van taaz?

You always regret what you don't say.


Liefs,
Sharon.

4 opmerkingen:

 1. Ah, wat grappig!
  Handig voor als ik me weer eens verveel. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh ik ken dat, heb het een tijdje terug wel eens gedaan, maar vond het niet echt fijn werken. Misschien omdat ik geen goede foto had? xD
  Maar het is idd wel leuk als je, je verveeld ofzo!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.taaz.com/makeover/182166801119544-a174743202e284f783151875bfc4b1d3/150371873.html

  Haha, charmant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier is die van mij:

  http://iriswolf.blogspot.com/2011/02/makeover.html

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!