vrijdag 23 september 2011

Anne laat jullie de cijfers zien, want die liegen er niet om.

Hey girlies,

Dailynoted bestaat vandaag precies 266 dagen, dat zijn zeven maanden en 23 mooie dagen. Sommige meiden (of jongens natuurlijk, jullie zijn ook toppers!) volgen ons al constant sinds dag één, terwijl andere later zijn ingestroomd.
Natuurlijk vinden wij dat allemaal super leuk en zijn we met jullie allemaal stuk voor stuk ontzettend blij! Vooral wanneer er weer een duidelijk stijgende lijn in onze bezoekers aantallen zichtbaar is en er ontzettend veel leuke, lieve en mooie reacties geplaatst worden, maar wie vind dat nou niet leuk?Voor ons zijn deze cijfers elke dag beschikbaar en daar kijken we natuurlijk graag af en toe eventjes naar. Maar ik kan ook goed begrijpen dat jullie wel eens zouden willen weten hoe het er eigenlijk voor staat bij Dailynoted. Vandaar dat ik jullie vandaag een inzicht zal even in de cijfers! Ik moet wel vooraf zeggen dat deze cijfers van afgelopen Dinsdag (20Sept) om 17:03 zijn, ik had natuurlijk wel wat tijd nodig om ze te verwerken, langer uitstellen kon écht niet.

Om te beginnen zijn er in 263 dagen 278 berichten door ons gepost. Hier zijn 1346 lieve reacties op geplaatst, dat maakt gemiddeld 5 reacties per bericht!


In 263 dagen is Dailynoted 66.973 keer bekeken. Dit betekend dat er per dag gemiddeld 255 pageviews zijn. Er waren in totaal 54.152 bezoekers uit Nederland en 7.874 uit België. Onze blog is vanuit meer dan 10 landen bekeken en zelfs een aantal keer door mensen uit Rusland en Argentinië (of all places). Dailynoted heeft momenteel rond de 173 vaste volgers, 135 via Blogger en 38 via Bloglovin'. We hebben daarnaast 34 volgers op Twitter, 9 Youtube abonnees, en 16 toppers 'liken' onze Facebook pagina.


Verreweg de meeste van jullie (76%) gebruiken Windows, maar we hebben ook een groot deel Mac gebruikers in ons midden (14%). De populairste browser is Internet Explorer (46%) met op de tweede plaats Firefox (22%) en Google Chrome (18%) op de hielen. 11% van jullie gebruiken Safari.

Preview of your graph

In totaal zijn er 9 meiden betrokken geweest bij Dailynoted (Aviva, Anne, Annemarieke, Irene, Iris, Rosalie, Sharon en Tessa), maar we bloggen natuurlijk met z'n 7en tegelijk.
Zelf besteden wij ook vrij veel tijd aan Dailynoted. Gemiddeld wordt er 2.5 uur aan een post besteed. Maar per week gaat er al snel meer dan 6,5 uur per persoon in Dailynoted zitten. Dat zou je natuurlijk niet zo snel zeggen, maar er komt nog een hele boel bij kijken. Bijvoorbeeld het overleggen van de posts en regelen dat alles optijd komt. En we doen het elke keer weer met het grootste plezier!
We hebben ook een aparte hyves pagina waarop we alles overleggen en bespreken. Hier zijn in die 263 dagen 640 pagina's met 5 'krabbels' per pagina geplaatst, dat zijn exact 3200 'krabbels'. Er worden gemiddeld per dag 12 krabbels geplaatst. Dit geeft al een beetje aan dat er echt wel iets meer in gaat zitten dan een berichtje typen per week.

Er zijn in deze bijna acht maanden al twee meetings geweest en twee giveaway's gehouden.


Wie van jullie herkent dit nog?Dit geeft jullie dus een klein beetje meer inzicht in hoe het met Dailynoted gaat. Als je alle cijfers helemaal 'uit pluist' lijkt het niet zoveel, maar als ik sommige aantallen die we bereikt hebben zie moet ik zeggen dat ik toch wel erg trots ben!
Ik wil jullie allemaal hierbij ook even bedanken voor de positieve, leuke reacties en al die pageviews! Maar natuurlijk ook die 8 toppers die samen met mij zoveel tijd in Dailynoted hebben gestoken en er telkens weer zo hun best voor doen!


You all give me hope.
Stay Beautiful, 
x
- Refuse to settle for anything less than butterflies.2 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!