donderdag 1 september 2011

Annemarieke en drie verschillende slaapkamers!

Hallo allemaal!
Mijn eerste artikel vanuit mijn nieuwe huisje in Barrow-in-Furness!
In de laatste 2 weken heb ik drie keer van slaapkamer verwisseld, hier dus een voor-na-en-tussenstand artikel.

Mijn slaapkamer in mijn eigen Nederlandse huis:
Fris groen, wit en lekker veel oude houten meubels. (Lang leven kringloopwinkels) Boven mijn bureau een zelfgemaakte "prikbord" van stof. Een heerlijk zacht tweepersoons bed en mijn heilige schilder-kast en kledingkast.
(sorry voor slechte kwaliteit foto's)

Mijn tussendoor slaapkamer in Winchester, waar ik twee weken verbleef met kamp:
De inhoud bevatte een bed, bureau, boeken- en klerenkast, wastafel en spiegel. Ook was er een bijbel aanwezig, waar vreemd genoeg een condoom in verstopt zat, en een aantal briefjes van de vorige "bewoners" van kamer 70/4. (ik moest natuurlijk er ook eventjes iets in schrijven op de dag van vertrek).En dan nu: mijn kamertje in mijn nieuwe Engelse huisje!
Het heeft vlak voor ik aankwam een opknap-beurt ondergaan, hij is net als mijn kamer in Holland; groen! Verder is hij haast het tegenovergestelde, behalve het feit dat ik hier ook een bureau heb, wel is waar in een andere kleur en voor de verandering genoeg ladens. Een ander pluspunt is dat ik hier een tv heb, met een goede muziekzender, dus 's ochtends tijdens klaarmaken voor school kan ik lekker mee-bleren met de laatste songs! Verder kan je op een van de foto's, als je goed kijkt, mijn Marauders-map spotten op de bovenste plank, die ik natuurlijk niet thuis kon laten. Ik ben éindelijk uitgepakt, nu kan het versieren en decoreren beginnen. Misschien kun je binnekort dus een artikel verwachten over hoe je op een leuke manier je kamer kan bekleden met foto's etc.

Alle drie de kamers waren en zijn heerlijk om te leven, hoewel mijn éigen bed in mijn échte kamer toch wel het aller lekkerste ligt. Oost west thuis best.

Lots of Love.
xxx
Annemarieke, vanuit nu eindelijk barrow if furness: laat het jaar beginnen!

P.S. Never Tickle a Sleeping Dragon.


p.p.s. voor verhalen over mijn geweldig-awesome kamp, kijk op mijn uitwisselings-jaar-blog: www.annemarieke-in-furness.blogspot.com

4 opmerkingen:

  1. succes daar! logisch dat je eigen bedje thuis het lekkerste slaapt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch grappig dat je nieuwe kamer ook weer groen is! Volgens mij heeft je gastmoeder goed opgelet! Nu maar eens laten zien hoe snel je er een persoonlijk toets aan kunt geven. Heb je ook een prikbord, of ga je die maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. waauw! ik vind die eerste toch echt het mooiste! maar pas op dat je in houten meubels van je kamer geen last krijgt van boktor dit zou echt vreselijk zijn, ooit al eens meegemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!