zondag 4 september 2011

Iris ging op kamp

De vakantie is (bijna) afgelopen.  Maar om nog even in de ‘spirit’ te blijven vertel ik jullie vandaag over het kamp waar ik deze zomer naartoe ben geweest.De organisatie die het kamp had samengesteld heet Simbo (wat ik vaak verwarde met de naam van mijn kat; Simba). Simbo bied heel veel jeugdvakanties aan, ik koos voor het kamp ‘Beach Action'.  Het kamp stond dus in het teken van het strand, we zijn ook bijna elke dag naar het strand geweest. Veder heb ik gesurft, gekanood, gezwommen en heel veel op het strand gelegen. Op een gegeven moment ben ik zelfs inslaap gevallen op mijn handdoek en heel erg verbrand :S. 

Ik (rechts) met mijn vakantie vriendinnetje; Lisanne (links)
Surfles
Het Simbo kampterrein
Een stukje van de groep 

Ik heb een fantastische week gehad, leuke activiteiten, leuke mensen. Wat wel jammer was, was dat er veel jonge kinderen waren, niet dat ze niet aardig waren. Maar ik had graag wat meer mensen van mijn leeftijd gezien. Het eten veel heel erg mee, mijn vorige kamp-eet-ervaringen van de vorige keren waren niet zo goed, maar bij Simbo was het prima. De leiding was ook super leuk, we hebben heel veel gekaart samen en ook gelachen.

 Ik zou Simbo zeker aanraden, ze hebben voor ieder wat wils. Maar je hebt ook andere organisaties/kampen. Ik heb even wat onderzoek gedaan en 3 interessante/maffe kampen op een rij gezet:

- Boomhuttenkamp (YMCA)
"Ben je niet bang om hoog in de bomen te klimmen en daar een platform te bouwen? Heb jij er altijd al van gedroomd om zelf een supergrote boomhut te maken? Uniek in Nederland is dit primitieve kamp op niveau!"
- Harry's Magical England (Vinea)
"Ook zo'n fan van de films en de boeken? Waan je in de wereld van Harry Potter tijdens het bezoeken van een aantal belangrijke filmlocaties in Zuid-Engeland. Deze magische tour boordevol hoogtepunten mag je niet missen!"
- Het Hotel (OKEE jeugdvakanties) 
"Hoe zou het zijn om je eigen hotel te hebben? Deze week ontdek je het! Je wordt opgeleid voor een rol in een echt hotel dat we samen gaan opzetten. Gastvrouw of ober, entertainer of kok, beveiliger of directeur: wat zou er bij jou passen?"


Ben jij op kamp geweest, of is dat niks voor jou?

Xx. Iris
'Just living is not enough'

Ps: ik ga morgen voor het eerst van mijn leven naar een Nederlandse middelbare school, spannend!

4 opmerkingen:

  1. Ahh, Harry's Magical England klinkt als iets voor mij (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk joh!! klinkt echt heel tof. ik ben ook op kamp geweest ;) ik vond het ook leuk. veel geluk op de middelbare! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zet Club Adventure- Survival 50 graden noord. er ook maar bij- daar ben ik geweest.lekker eten, leukste leiding en super activiteiten! Ook echt leuk dus!

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!