vrijdag 18 maart 2011

Anne reviewt Andrélon Nachtwonder.

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, een conditioner die je de hele nacht in je haar laat zitten. Jullie misschien wel, maar ik tot voor kort niet. Natuurlijk kende ik wel gewone conditioner, en haar maskers, maar een conditioner die je 's avonds in je haar doet, en 's ochtends er uit wast, dat nog niet.

Ik heb het zo'n twee weken geleden gekocht om te testen, en ik moet zeggen, ik was niet ontevreden. Het werkt heel simpel. Het is een 'ultra lichte' crème die vrij snel in je haar trekt. Ook zit het in een makkelijke 'pomp' fles/dop. Deze crème doe je in je haar voor je gaat slapen, er wordt geadviseerd een half uur te wachten voor je naar bed gaat. Verder doe je gewoon je eigen ding, ga je lekker slapen en 's ochtends gewoon douchen zoals je gewend bent.

Na mijn haar gewassen te hebben toen ik het product voor het eerst gebruikt had moet ik zeggen; Ik was blij verrast! M'n  haar was heerlijk zacht en rook ook nog eens lekker! M'n kussen was ook gewoon droog, want de crème was met vijf minuten al in mijn haar getrokken. Ik denk dat het grootste nadeel aan deze nachtcrème nog is dat je 's ochtends tijd moet maken om te douchen. Het kost rond de vier euro (uit m'n hoofd) en je kunt het vaker gebruiken.

+ Je haar wordt mooi en zacht
+ Het ruikt lekker
+ Het trekt snel in
+ Makkelijk


- Je moet tijd hebben om je haar 's ochtends te wassen. 


X
- Bad is never good until worse happens.

2 opmerkingen:

  1. Ik ga het toch maar eens proberen dan^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed! ik was toch altijd mn haar sochtends dus ja :D

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!