donderdag 3 maart 2011

Annemarieke heeft een Bruidsmeisjesjurk gevonden!

Hallo allemaal! Iedereen een gezellige vakantie gehad?
Ik in elk geval wel!

Zoals ik jullie vorige week donderdag al verteld had, zat ik vorige week in Engeland samen met mijn moeder, oma, tante en nicht, met een doel: Een bruidsmeisjesjurk voor mij te vinden.. en is het gelukt? Nou en of! :D

We zijn vrijdags naar een aantal bruidszaken in de omgeving gegaan, maar ondanks de ruime hoeveelheid aan keuze, was het toch een echte zoektocht. Mijn nicht gaat in de zomer trouwen, buiten, en is heel erg down-to-earth. Ze wilde geen chique trouwerij, dus het jurkje moest gewoon gezellig en vooral comfortabel zijn. De bruidsmeisjesjurken (haar beste vriendin is ook bruidsmeisje) waren voor ons allebei groen. Lekker ‘economic friendly’, haha, en niet te weddingy en bovendien een leuke kleur voor buiten!


Na een hele boel té glanserige, té knalkleurige en té lange jurken te hebben gepast, gingen we naar een andere zaak. (het is nog best moeilijk iets uit te zoeken wat én m’n moeder leuk vind ( die kleur maakt je een beetje bleek) én m’n oma mooi vind ( die jurk is wel érg laag uitgesneden) én mijn tante leuk vind (Niet zo’n lange jurk doen hoor! Kort staat veel speelser) ÉN ik leuk vind, en de bruid zelf goedkeurt. Snap mijn frustratie :P.

De zaak waar we daarna naar toe gingen, daar was ik al een keer eerder geweest met m’n nicht en samen met een vriendin van me. Daar hebben m’n vriendin en ik toen echt zo’n beetje ALLE jurken gepast (we liepen op een gegeven moment serieus in ons ondergoed door de zaak, (wat de passerende postbode hélémáál NIET erg vond.) Maar toch kwam ik steeds weer terug bij een hele lieve lichtgele, ‘zweverige’ jurk. En die hing er nog steeds!

BAM! In een klap was ik klaar! Want hij was nog steeds echt de leukste!
We hebben hem in de kleur Cactusgroen besteld. Nu alleen nog bijpassende schoenen zoeken, uitvogelen wat ik ga doen met m’n haar, van te voren nog even in het zonnetje zitten, en ik ben er helemaal klaar voor!
(Het bruidsmeisjesboeket wordt een wilde bos van Zonnebloemen, wat dus heel mooi mijn groene jurk past. Lekker zomers! )

Helaas heb ik dus geen foto van het jurkje in het groen, want hij hing er maar in één kleur. Vandaar dat ik de gele versie aan heb.

Dit is hoe hij er op internet uit ziet, in het groen:Tell me what you think!?

Xxx
Annemarieke

Ps. Never Tickle a Sleeping Dragon

5 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!