woensdag 23 maart 2011

Sharon: voel the lente vibe!

Het is vandaag de derde lentedag van 2011! De lente is persoonlijk mijn favoriete seizoen. De vogels gaan weer fluiten, de bloemen beginnen weer te bloeien, de bomen worden langzaam weer groen, er lopen lieve lammetjes in de weide, het weer wordt stukke beter en, last but defenitly not least, de hormonen gieren door de lucht. Geloof het of niet, maar in de lente worden mensen sneller verliefd dan in andere seizoenen! Dat komt door de hoeveelheid licht die je tot je neemt na een lange, koude winter. Een heel natuurkundig verhaal, maar daar gaan we het vandaag niet over hebben. Ik zocht  namelijk de leukste dingen die jullie kunnen gaan doen deze lente!

-  Het belangrijkste wat een meisje nodig heeft is natuurlijk een fashionable lentecollectie. Ja, vorig jaar had je ook al een nieuwe collectie ingeslagen, maar toen had je dat nieuwe jasje nog niet gezien. En die broek, dat schattige jurkje, om nog maar te zwijgen over dat paar espadrilles die je in de etalage zag staan..
-  De lente is ook een prachtig seizoen om buiten foto's te maken. Je hebt een mooie belichting van het lentezonnetje. Dauwdruppels op pas uitgekomen bloemen, het zonnetje door de takken van de bomen heen; in de lente kan je de mooiste foto's maken!
-  Wat ik altijd gezellig, leuk én lekker vind in de lente is picknicken. Een Amerikaanse picknick dan wel, iedereen neemt iets te eten of te drinken mee. Wel eventjes afspreken wie wat precies meeneemt, anders heb je tien pakken brownies - mij hoor je overigens niet klagen! - en geen drinken of ander eten, dus een lijstje maken is erg handig. Ik spreek uit ervaring, hihi.
-  Hardlopen in het park, op een fietspad of door het bos vind ik met het lenteweer ook altijd heerlijk. Download goede remixen waar je lekker op kan lopen ( ik raad http://www.youtube.com/watch?v=0qEWtGTWv4c zeer aan ) en gaan met die banaan, haha. Als je nog nooit eerder hardgelopen hebt, kan je het beste beginnen met een hardloopschema.

Wat is jouw favoriete lenteactiviteit?

You always regret what you don't say. 
 Love, Sharon.

4 opmerkingen:

 1. Mijn naam betekent lente(kind). (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah ik hou zooveel van de lente! Zomer net zoveel! En nu zeker met dit weer!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Aviva haha wat leuk! weet je dat ik me laatst serieus afvroeg wat je naam betekende :)
  x Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niet echt een lente activiteit maar picknicken vind ik altijd leuk ^.^
  Xx Lulu

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!