maandag 14 maart 2011

Aviva geeft haar mening over Oh Oh Tirol.

Vorige week donderdag (3 maart) was de eerste aflevering van Oh Oh Tirol te zien, het vervolg op Oh Oh Cherso. Maar liefst 1,1 miljoen kijkers volgden onze Haagse vrienden in de sneeuw. Voor de mensen die het niet kennen, wat er vast niet heel erg veel zijn, leg ik eerst even uit wat dit programma is. 

Wikipedia zegt: Oh Oh Cherso is een Nederlandse realitysoap op RTL 5 waarin Haagse jongeren een periode samenwonen in een toeristische vakantiebestemming. Het programma is gebaseerd op de MTV-realitysoap Jersey Shore (2009). 

Ik zeg: Oh Oh Cherso is een realitysoap waarin je 8 mensen volgt die met iedereen 'het bed delen', zuipen en feesten tot ze er bij neervallen. Het programma is een clone van de MTV-serie Jersey Shore, zelfs het idee van de bijnamen is er van afgepakt.


Ookal vind ik de vrouwen echt levende barbiepoppen, en de mannen types die alléén maar naar uiterlijk kijken (Jokertje: "Ideale vrouw? Echte barbypop; grote tieten, strak lijfie, strak kontje, gewoon helemaal perfect. Lekker laag makuppie erop, grote bek.. heerlijk dat soort wijffies."), moet ik toegeven dat ik dit programma volg. Ik krijg al de slappe lach als ik Jokertje zie praten (want verstaan doe ik het niet), dus dit programma is echt puur vermaak.

De 8 rasechte Hagenezen:
Tony Star 'Sterretje'  ( Hyves / Twitter / Facebook )
Joey 'Matsoe Matsoe' ( Hyves / Twitter )
Samantha 'Barbie' ( Hyves )
Robert 'Jokertje' ( Hyves )
Bibi 'Kabouter' ( Hyves / Twitter )
Elize ( Hyves / Twitter )
Roos 'Little Princess' ( Hyves )
Vincent 'Sniper' ( Hyves )
Tatjana 'Tijgertje'


Wat vind jij van Oh Oh Tirol? Ga je het volgen?

Carpe Diem!

Love,
Aviva

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het verschrikkelijk, alleen vind mn vader het leuk om naar te kijken dus kijk ik ook weleens mee :') En ik moet toegeven dat ik soms om ze moet lachen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Jersey Shore.. maar de typetjes van Oh Oh vind ik honderd keer erger, ordinairder, grote mond hebben, sletterig.. alles! Het tweede deel kijk ik niet en ik hoop ergens dat de komende afleveringen een grote flop is zodat het van de tv gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het echt een vreselijk programma en kijk het nooit
  maar wat ik me altijd afvraag,
  waarom heeft iedereen een bijnaam, behalve die elise?
  vaag
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik hóud van Oh oh Tirol/Cherso haha.
  Liefs, Sharon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt verschrikkelijk, maar ik moet wel altijd keihard lachen om jokertje, die praat echt te grappig xD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeerlijk dat programma! Ik ben een echte volger hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!