vrijdag 22 juli 2011

Anne gebruikt al jaren Catrice oogpotlood.

Oogpotlood. Als er een ding is waar ik niet 'zonder kan' is het wel oogpotood. Natuurlijk kan ik wel overleven zonder, maar je zult mij niet vaak zien zonder het bij me te hebben en netjes bij me ogen te hebben gebruikt.
Ik gebruik oogpotlood eigenlijk al jaren en ook altijd dezelfde, namelijk die van Catrice. Catrice Kohl Kajal in de kleur 010 Ultra Black. Ik heb deze jaren geleden een keer voor mijn verjaardag gekregen en was eigenlijk meteen vrij tevreden erover. 


010 Ultra black


Het potlood laat meteen veel pigment los op je oog en het blijft ook goed zitten, wat ik zelf altijd erg fijn vind. Bij veel andere oogpotloden heb ik altijd het idee dat je hem totaal niet terug ziet op je oog of dat je kan blijven 'kleuren', maar dat heb ik bij deze zeker niet. Het effect:


Helemaal geen makeup
Met oogpotlood


Nogmaals met oogpotlood


(Poeh, ik vind het wel en beetje eng mijn eigen ogen 3x zo levensgroot te zien)
Ik vind dit zelf een heel mooi resultaat. Ik ben er eigenlijk altijd tevreden over en ook helemaal aan gewend. Het geeft net even die extra touch. 


Of dit oogpotlood waterproof is heb ik natuurlijk ook even extra getest. Ik heb er zelf eigenlijk nooit last van dat mijn oogpotlood uitloopt, hooguit een klein beetje in mijn ooghoeken zo nu en dan.


Eerst heb ik me hand, met Catrice oogpotlood, voor meer dan een minuut onder de kraan gehouden, maar dat gaf vrij weinig effect. De kleur werd iets minder sterk maar dat was dan ook echt alles. Daarna ben ik er licht overheen gaan wrijven, overigens ook zonder resultaat. Pas na twee keer hard wrijven begon het toch echt uit te vegen. (foto 3, rechts)
        Een andere plus vind ik altijd dat ik dit potlood bijna elke dag in me broekzak bij me kan dragen, zonder dat er ooit wat mee gebeurt. Op een hete zomer dag wordt het puntje wel wat zacht en een elke keer gaat de dop er te ver op waardoor het puntje geplet wordt maar dat is het dan ook wel. Ik heb laatst voor het eerst gehad dat er eentje brak, terwijl ik al zo ontzettend vaak op zo'n potlood ben gaan zitten. 
Dit oogpotlood kost tussen de 2 en de 3 euro. De exacte prijs ben ik niet over uit aangezien ik er bij de Kruidvat dacht ik altijd bijna drie voor betaalde, maar begin deze week bij de Trekplijster betaalde ik toch echt twee euro voor hetzelfde potlood. Zover ik weet was er geen actie aan de gang. In ieder geval vind ik het een goed en fijn product voor een klein prijsje. 


Welk potlood gebruik jij het liefste?


x
Stay Beautiful!-  Refuse to settle for anything less than butterflies.Hebben jullie trouwens het nieuwe nummer van Demi Lovato al gehoord? Normaal ben ik hier totaal niet van, maar deze heeft toch echt wel wat! Zeker de moeite waard.

4 opmerkingen:

 1. ik zweer nog altijd op mijn chanel die vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze gebruik ik ook, maar ik vind hem echt slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Tinsley
  Heb je dan ook dezelfde kleur? Ik heb ook nog een lichtere maar die vind ik 3x niks

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!