zaterdag 23 juli 2011

Irene geeft date tips!

Klamme handen, de hele kledingkast overhoop halen, knikkende knieën om de 5 minuten iets anders aantrekken. Het hoort er allemaal bij! Heel erg leuk natuurlijk als iemand je op date vraagt, of jij iemand op date vraagt (woehoe, love is in the air!) maar.. Wat gaan jullie doen tijdens de date? Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om iets te bedenken, er moet immers geen dodelijke stilte ontstaan. Daarom geef ik vandaag een paar tips!


Picknicken
Samen in een park of in een weiland picknicken. Heel gezellig, want jullie kunnen elkaar rustig leren kennen. Én je kunt ondertussen ook nog eens genieten van het zonnetje!

Naar het park/ een wandeling maken
Misschien ook leuk om je/zijn hond mee te nemen. En ook hier kun je natuurlijk lekker aan je bruine tintje werken :).


Skeeleren
Kniebeschermers om and go!


'S avonds naar het strand
Lekker romantisch naar zonsondergang kijken... Enjoy!

Bowlen

Tijdens het bowlen kán je gewoon niet geen-gespreksstof hebben (snap je het nog?). Je kan elkaar leren kennen én je bent ondertussen fanatiek je bowl-skills aan het uitoefenen.


Poolen
Dit zou ik alleen doen als je het al een beetje kunt, anders kan de date een beetje klunsig verlopen. Maar het is heel leuk om te doen, dus het is de moeite waard om het spel van te voren te leren!Uiteten naar een sfeervol restaurant
Zelf vind ik het een beetje awkward om te eten waar een leuke jongen bij is, maar dit hoeft natuurlijk niet bij iedereen het geval te zijn. Er zijn ook Mexicaanse restaurants, deze zijn heel sfeervol en dus geschikt voor een (eerste) date!
Naar een festival of een optreden van een band

Kan je meteen checken wat voor soort muziek hij leuk vindt! ;)

Terras

Dit zou ik persoonlijk niet tijdens een eerste date doen, omdat er genoeg gespreksstof moet zijn. Als je bijvoorbeeld alleen maar over voorbij lopende mensen gaat praten ("Moet je die ene met dat lelijke shirtje zien") geeft dit een slecht beeld over jezelf.

Samen koken
Tijdens het koken van een heerlijk gerecht wat jullie later op de middag/avond gaan eten kunnen jullie elkaar beter leren kennen. Een goede optie, maar zorg er wel voor dat jullie alleen thuis zijn.

Indoor snowboarden (snowworld) of schaatsen

Lekker snowboarden of schaatsen met z'n tweetjes, zodat jullie daarna kunnen bijpraten onder het genot van een kop warme chocomel (mét slagroom!).


Zorg er natuurlijk ook voor dat je op je gemak bent tijdens de date, want zenuwen maken het je niet altijd zo gemakkelijk. Doe kleren aan waar jij je fijn in voelt en leg die een paar uur voor de date al klaar, zodat je niet in een last-minute kledingcrisis belandt. Enne, doe geen dingen tijdens de date die ik ook niet zou doen ;)

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, het is immers heel moeilijk om iets te bedenken. Ik ben trouwens heel erg nieuwsgierig over jullie ervaringen met daten, wat hebben jullie gedaan, hoe ging het en wat was er wel/niet speciaal aan?

Ik wens jullie een fijn weekend toe! Tot volgende week!

“Be who you want to be, not what others want to see”


With love,
Irene

4 opmerkingen:

 1. Hoi lieve volgers!

  Sorry voor de random enters in mijn artikel, maar Blogspot doet vervelend en wil niet bepaald meewerken. Ik heb de enters die er niet horen al een aantal keren verwijderd, maar ze blijven terugkomen. Excuses hiervoor, ik hoop dat jullie alsnog met plezier mijn artikel hebben gelezen!

  Liefs,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke tips ! :)

  Liefs ' http://xxarmani.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha die ga ik onthouden (:

  liefs,
  http://myveryownlookbook-sophie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poolen is juist wel leuk als je het niet kunt, kan hij je helpen!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!