vrijdag 8 juli 2011

Anne bekijkt de nieuwe agenda's

Misschien vind je het nog een beetje vroeg om er over na te denken, maar ze zijn er alweer een tijdje; de schoolagenda's 2011-2012.
Zelf ben ik altijd vrij laat met definitief een agenda kiezen, en ik moet zeggen dat ik nog niet eens gekeken had dus toen ik wat online rond wou gaan speuren, leek het me wel een leuk idee jullie meteen wat impressies te geven van wat er verwacht kan worden voor volgend schooljaar.


Pirates of the Caribbean
Natuurlijk zijn Fokke en Sukke ook dit jaar weer van de partij. Het nadeel van Fokke en Sukke vind ik wel dat ze elk jaar zo’n beetje hetzelfde zijn.


Loesje kom je ook dit jaar weer in de schappen tegen, simpel, duidelijk, maar toch blijft het grappig!Ik wed dat bijna al onze lezers Girlscene wel kennen en er zo af en toe een kijkje op nemen, nou ook zij zijn dit jaar van de partij tussen de agenda’s!


Winnie the Pooh, ontzettend lief, maar ik vind hem persoonlijk te druk voor een agendaIk weet niet of jullie er mee bekend zijn, maar ik hoorde nooit eerder van ‘Rabbits long ears’, maar het ziet er wel leuk uit. Het zou natuurlijk dubbel leuk zijn als er echt twee knuffeltjes aan hingen, maar dat verwacht ik niet. Verder heb ik helaas ook geen inkijkexemplaar hiervan.

Dankzij Bol.com kon ik jullie ook de binnekant van een aantal agenda's laten zien. Wat zouden we toch ook zonder Bol moeten soms. Voor de andere agenda's zullen jullie toch wel echt zelf naar het winkeltje moeten. 

Dit waren een paar van de agenda’s voor dit jaar, natuurlijk zijn er wel veel meer maar ik wou niet alle fun spoilen. De rest kun je rustig in de winkel bekijken of wanneer je overtuigd bent gewoon nu al bestellen! Zelf vind ik agenda’s kopen altijd een ramp aangezien ik bijna alles lelijk of onhandig vind, het is elk jaar weer een drama. Ik wens jullie alvast succes met de juiste vinden!

Welke vind jij het leukst?

x
Stay Beautiful.

 Refuse to settle for anything less than butterflies


7 opmerkingen:

 1. ik vind het zo jammer dat de girlscene agenda er van buiten niet echt 'wauw' uitziet, want ik vind de binnenkant perfect haha.
  maar ik denk dat ik hem wel koop en dan zelf iets met de buitenkant doe.
  leuke post!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dan de rabbits long ears agenda toch wel t schattigst!
  Maar ik denk dat ik de 'love is ' agenda ga kopen!

  Leuke blog trouwens!(:
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, Winnie the Pooh! Ik vind agenda's altijd zo leuk.. maar ik moet echt een simpele hebben anders heb ik geen overzicht met 100en plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit jaar een goedkope bij de hema gekocht, net zo'n 100 plaatjes klein uitgeprint, dus dat wordt plakken! haha xxx Sharon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga dit jaar voor een HEMA agenda, en heb hem ook al in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van girlscene lijkt me erg leuk!
  Maar ik denk dat ik gewoon een simpele ga nemen :)

  xoxo ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!