maandag 11 juli 2011

Aviva wil in Amsterdam studeren.

Hai lezers!

Wat is het warm zeg! Vandaag ging ik met mijn geschiedenisklas een stadswandeling doen, in Amsterdam. Het was best wel gezellig, maar ook heel erg vermoeiend. De hele tijd lopen, stilstaan, (saaie) verhalen aanhoren, dus daar zal ik jullie niet mee vervelen hihi. 

Terwijl ik door Amsterdam liep, merkte ik wat een geweldige stad het eigenlijk was. In vergelijking tot het dorp waar ik in woon, is Amsterdam zoveel meer levendig. Er zijn zoveel verschillende culturen, godsdiensten en mensen. Ik zou gewoon een hele dag op een bankje kunnen doorbrengen, en kunnen kijken naar de mensen die langsliepen. Ik weet sinds vandaag echt zeker dat ik in Amsterdam wil studeren.

Natuurlijk zijn er ook minpunten aan Amsterdam. De wiet- en pislucht, de vrouwen van lichten zeden (prostituees), de drukte, de criminaliteit én natuurlijk het feit dat je er erg moeilijk een kamer kunt vinden. Toch lijkt het me echt super leuk om te wonen, werken en studeren in Amsterdam. Het levendige studentenleven is volgens mij echt wat voor mij! Hieronder staat een fotoimpressie van deze dag.Waar studeren jullie? Of waar willen jullie gaan studeren?

Love & Carpe Diem,
Aviva.

9 opmerkingen:

 1. Amsterdam is een super stad! Ik mis het zo erg, en ik kan niet wachten tot ik terug ga. Ik wil het liefst in het buitenland studeren, dat lijkt me zo gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's! Amsterdam is super, moet je doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik jou was zou ik lekker in mijn dorp bliven. Kan je niet bij je ouders blijven wonen? (hihihihi) Da's ook nog goedkoop èn veilig!

  In Amsterdam lopen na donker monsters over straat, je kan er nergens parkeren tenzij je miljonair bent en je fiets wordt er gestolen.

  Nee, ik wist het wel! Amstedam? Jakkiebah!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Topplaten, trouwens, met 1, 4 en 5 als uitschieters!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil het liefst in Parijs wonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke/mooie foto's !
  Amsterdam is natuurlijk wel een levendige stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wilde ook in Amsterdam studeren.. helaas zijn al mijn dromen in duigen gevallen. Een kamer in Amsterdam is best goed te regelen, als je van ver buitenaf komt iig. Criminaliteit valt wel mee.. meest crimineelste steden zijn Rotterdam en Eindhvoen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik wil juist niet in Amsterdam studeren. (Ik vond de school (HVA) niet leuk.)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!