maandag 18 juli 2011

Aviva deelt de blog 'ThinkBeauty' met jullie.Hai lezers,

Ik typ dit vanuit de trein naar Nijmegen, ik ben onderweg naar Sanne (*klik*) én de zomerfeesten!  

Een tijdje volg ik de blog ThinkBeauty al, gevormd door 3 meiden die bij mij op school zitten. Deze blog bestaat pas sinds begin april, maar heeft nu al 68 volgers. Ik interviewde Paulien, één van de meiden, over haar blog.

Hoe is jullie blog ontstaan?
"Wij zaten in de trein, opweg naar een schooluitje en we trokken die dag een beetje met z'n drieën op. Ik wilde al een tijdje een blog oprichten, omdat ik die van jullie, Dailynoted, zo leuk vond. Dat vertelde ik tegen Manon en Kim, en toen was het idee daar! Kim zei dat ze ook al een tijdje een blog wilde en Manon leek het ook wel leuk. Kim maakte de blog aan, Manon bedacht de verschillende categorieën en ik maakte de lay-out en header."

Hoe zijn jullie aan zoveel volgers gekomen? Want jullie bestaan nog niet zo heel erg lang.
"We bestaan pas sinds 11 april, maar we hebben al best veel reclame gemaakt. We reageren vaak bij andere bloggen, ook maken we Youtube filmpjes voor de blog en daar krijgen we ook weer reacties op. Zo horen mensen van onze blog en blijven ze ons volgen."

Waarom moeten mensen juist jullie blog volgen?
"Omdat wij drie verschillende meiden zijn, met drie verschillende persoonlijkheden! Zo is Manon fan van de vetste feesten, muziek en kan ze je veel vertellen over bandjes. Kim is de tutorial-fanaat, zoals wij dat noemen, ze kan leuke ooglooks maken met goede uitleg. En ik review allerlei dingen, van een goede thee tot een mooi beautyproduct."

Paulien heeft een artikel over Dailynoted geschreven, gaan jullie het bekijken? Wat vinden jullie van ThinkBeauty?

Liefs & Carpe Diem,
Aviva

P.S. Kennen jullie ook een blog die een artikel verdient? Of heb jij zelf een blog die je wilt delen? Mail naar dailynoted@hotmail.com!

2 opmerkingen:

  1. thinkbeauty is een van m'n favotiete blogs ik las hun artikel en nu ga ik jullie volgen :D

    xx,
    http://myveryownlookbook-sophie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!