maandag 7 maart 2011

Aviva showt 12 manieren om een oud(e) blouse/overhemd te dragen!

  
Je kent het gevoel wel. Je hebt géén zin om je oude kleding te dragen, je wilt wat nieuws, maar je hebt geen geld. Wat doe je dan? Toch maar wat geld van je spaarrekening afhalen? Nee! Je sneakt naar de kledingkast van je ouders, en pakt een blouse van je ma of een overhemd van je pa. Ik heb een oude blouse van mijn moeder (met een print op de achterkant, als je een blouse hebt zonder print staan 4 en 5 ook gewoon leuk!), h&m 5 euro-rokje, zwart hemdje, een riem en een blazer gebruikt.


1. Doe de blouse gewoon normaal aan, rol (frommel ^^) de mouwen op. Pak de twee 'voorpunten' en maak er een knoop mee in je taille. Draai de punten er daarna omheen, en steek ze onder de blouse.
2. Vouw de kraag naar binnen en knoop de blouse vanaf ongeveer het 2e knoopje (dat is voor iedereen anders) van boven dicht. Zo krijg je een soort strapless effect. Maak daarna een strik met de mouwen. Leg/duw/steek de rest van de blouse onder je taillerokje (tip: doe het ook onder je legging/maillot, zo heb geen last van strepen).

3. Doe hetzelfde als bij 3, maar laat de rest van de blouse gewoon over het taillerokje heenvallen.

4. Doe de blouse omgekeerd aan, vraag of iemand de achterkant zo ver mogelijk wilt dichtknopen en een knoop wilt maken met de mouwen. Duw alles wat je niet wilt zien onder je taillerokje, en laat de blouse een beetje over de rand heenvallen.

5. Doe hetzelfde als bij 4, maar laat de blouse gewoon over het taillerokje heenvallen.

6. Doe de blouse gewoon normaal aan, en duw alles wat je niet wilt zien onder het taillerokje.

7. Doe hetzelfde als bij 2, maar maak geen strik aan de voorkant. Knoop de mouwen gewoon zo onzichtbaar mogelijk aan de achterkant vast.

8. Doe de blouse gewoon normaal aan, en duw alles wat je niet wilt zien aan de achterkant onder je rokje.

9. Doe hetzelfde als bij 7, maar duw het onder je rokje. Zorg dat het een beetje los zit.
10. Doe hetzelfde als bij 9, maar zorg dat het strak zit.

11. Doe hetzelfde als bij 7, maar doe alleen het bovenste knoopje dicht.

12. Doe de blouse normaal aan, en doe een riem om.


Wat vinden jullie hiervan? Welke optie is het leukst? 
Carpe Diem!
Love,
Aviva

9 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!