zaterdag 5 maart 2011

Irene's tiplijst

Iedereen heeft zo wel zijn/haar favoriete producten. Hier mijn top vijf!


1. Andrèlon - Perfecte puntjes crème - €3,50
De crème kun je uitsmeren in je haar als het droog is of nadat je je haar gewassen hebt. Het ruikt echt superlekker. Ook is het een hygiënische verpakking: het is namelijk een pompje. Als ik het heb gebruikt, is het net of ben ik naar de kapper geweest zo goed zit het! Ook krijg ik heel vaak complimentjes dat mijn haar er gezond uit ziet. Deze crème geeft echt een goede voeding aan je haar!

2. Kruidvat kleimasker - young face - €2,99
Dit masker kun je heel fijn uitsmeren op je gezicht, en gaat er ook heel makkelijk weer af met water. Zodra ik het masker heb verwijderd, voelt mijn gezicht meteen zacht aan en ziet mijn huid er gezond uit. Het zit in een tube, ook heel hygiënisch dus! Ook is deze crème heel zuinig, ik dacht dat ik hem maar vijf keer kon gebruiken, maar heb hem inmiddels al tien keer gebruikt. I love it!






3. Yves Rocher - Luminelle waterproof mascara - €8,90



Deze mascara kreeg ik op mijn verjaardag vorig jaar, maar heb hem later geopend omdat ik nog andere mascara's had liggen. Het is een waterproof mascara; super handig dus! Hij brengt niet te veel, maar ook niet te weinig aan. Het is een handig borsteltje, je kunt goed door je wimpers 'kammen'. Als je het borsteltje eruit draait, is het wel vies bij de opening van het potje aangezien er allemaal van die zwarte stukjes mascara zijn vastgeplakt. Verder ben ik supertevreden over deze mascara!






4. Kylie Minogue - Pink Sparkle Eau de Toilette - €16,-
Normaal hou ik niet van zulke soort geuren, maar deze is heel erg fijn. Volwassen maar ook jongeren kunnen deze parfum gebruiken dankzij de ingrediënten. De geur is moeilijk te beschrijven, hij is anders dan normaal en toch fijn. Ook aan de prijs mag het niet liggen, daarom is het ook een goed idee voor een cadeautje.


5. Yves Rocher - Fruit cocktail doucheshampoo - €?
Zodra je de dop opent, ruik je meteen allemaal zoete fruit geuren. Als je het onder de douche uitsmeert op je lichaam, nog meer! Het ruikt heel excotisch en ik moet ook meteen aan vakantie denken als ik deze zeep gebruik. Deze zeep is heel zuinig en daarom kan ik dus nog langer genieten van deze fruit cocktail! Aangezien ik deze ook op mijn verjaardag heb gekregen, weet ik niet wat de prijs is en ik kan het helaas ook niet op internet vinden.
Welke producten tip jij?

“Be who you want to be, not what others want to see”
Liefs,
Irene.



7 opmerkingen:

  1. Hmm.. Ik heb niet zo'n favoriete-lijstje. Ik draag ook alleen nog maar mascara en nagellak..=D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nagellak van Catrice is echt geweldig (:
    Verder zou ik de hema lippenstift aanraden, hij is heel goedkoop en blijft de hele dag zitten!
    leuk bericht!
    lieefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Rixt
    Haha klopt, ik hou van Catrice! Heel makkelijk uitsmeerbaar. De volgende keer als ik in de Hema ben ga ik eventjes bij de lippenstift kijken, bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ga die van 'perfecte puntjes' uitproberen. leuke post! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @GirlAbroad @Marjolein'

    Vertel me het resultaat nadat jullie het een tijdje geprobeerd hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. van mijn oma krijg ik altijd yves rocher dingetjes:) daar ben ik wel altijd heel blij mee hoor! Vooral de mascara vind ik heel goed.
    liefs roos
    www.themostbeautifulblogintheworld.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!