vrijdag 15 april 2011

Anne stelt jullie voor aan Dexter

Kennen jullie Dexter al? Dexter Morgan  is een forensisch onderzoeker, gespecialiseerd in bloedvlek partonen werkzaam bij de politie Miami, afdeling moordzaken. Hiernaast lijdt Dexter een dubbe leven, naast forensisch onderzoeker is hij namelijk serie moordenaar.

Hij verscheen voor het eerst op tv in 2006 (1-Oct) en is sinds dien al vijf seizoenen lang te bezichtigen. Dexter werdt verfilmd na de boeken van Jeff Lindsay.
Dexter (Michael C. Hall) moordt naar ‘The code of Harry’. Harry Morgan (James Remar ), Dexter's adoptie vader, was  ook werkende bij de politie Miami. The code of Harry houdt voornamelijk in dat je alleen andere moordenaars vermoord, en de onschuldige met rust laat. Verder probeert Harry er voor te zorgen dat Dexter niet gepakt zal worden. Hiernaast leerde Harry Dexter overtuigend te comminuceren met andere mensen

Natuurlijk zal niet iedereen Dexter even leuk vinden, persoonlijk moest ik er ook even aan wennen. Maar na vijf episodes begon ik het steeds leuker te vinden. Ik heb wel iets met 'special people' (Hanniball Lector, Wilie Wonka etc.) en hun denk wijze/manier van handelen. Door de manier waarop Dexter wordt benaderd en hoe zijn gedachten gangen worden beschreven blijf je kijken.
 Ik moet wel zeggen dat het intro filmpje werkelijk walgelijk is. Ik wordt niet snel ergens misselijk van en vind zeker niet snel iets vies, maar eten smakelijk maken is anders.


Verder kon ik maar één trailer vinden en deze vond ik zelf niet zo sterk. (Vandaar voeg ik hem ook niet toe.) 
Hier kun je makkelijk (en snel) Dexter (of andere series/films) kijken.

Stay beautiful,
x
- Bad is never good until worse happens
Dat reisje naar Engeland .. misschien komt die post nog wel, maar ik denk het niet. Ik ben echt een uitsteller in hart en nieren en ik denk niet dat het echt heel interessant is om te lezen verder. Het was wel super leuk! Maar het is echt iets waar je bij had moeten zijn, lastig in een blog te beschrijven.Vergeten jullie ook niet te stemmen? De laatste twee daagjes! http://www.urban-stiletto.com/blogger-contest-2011/stemmen

3 opmerkingen:

 1. Net nog weer even gestemd: jullie staan inmiddels op 6!!!
  MoederMarjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, misschien moet ik er eens naar gaan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog eens verder gekeken, en ik moet toch zeggen, TOTAAL niet mijn serie. Na seizoen 1 stop ik met kijken. (dat is over 10 minuten)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!