zaterdag 30 april 2011

Tien dingen die je nog niet over Irene wist

Heel vaak ken je mensen wel, maar weet je eigenlijk niet zoveel 'weetjes' over degene. Omdat jullie mij langzamerhand ook wel een beetje kennen, hier nog een aantal weetjes over mij.


 1. Ik heb mijn haar al verschillende keren geverfd. Onder andere: blond, bruin en zwarte lokken.

 2. Ik werk sinds kort bij de Jumbo; op de bakkerij. Eerst leek het me niet zoveel aan maar ik ben superblij dat ik bij de bakker sta in plaats van dat ik vakken moet vullen. Veel te veel werk; je kent de begrippen spiegelen en FIFO vast wel. Brr!

 3. Ik ben gelovig. Ik ben gelovig opgevoed en heb sinds een paar jaar zelf er definitief voor gekozen om er serieus mee om te gaan en erover na te denken.

 4. Gisteren was Laatste School Dag bij ons op school. Ik ben samen met mijn vriendin Pauline voorzitter van de LSD Commissie. Super leuk om de LSD te organiseren, maar ook superdruk! We moesten echt op 3 plaatsen tegelijk zijn de hele dag en tussendoor ook nog feesten. Maar het was allemaal de moeite waard!

 5. Ik ben een echte dierenvriend. Ik wilde vroeger al vegetarisch worden, maar dat mocht niet van mijn moeder.

 6. Mijn tas was gisteren gestolen met de Laatste School Dag. Gelukkig had een vrouw mijn tas gevonden. In mijn tas zat onder andere mijn agenda, gelukkig stond daar mijn huisnummer in! Ze had naar huis gebeld en mijn moeder was thuis, en zij belde weer naar mijn mobiel. Helaas hebben de daders wel mijn schoenen en hele make-up tas meegenomen.. Ik had laatst net allemaal nieuwe make-up gekocht. Zo stom ook, ik had zowat ál mijn make-up mee, ook make-up van goede merken... Snik!

 7. Ik ben licht autistisch. Oké ik ben niet autistisch, maar als ik iets verkeerd/schuin zie liggen moet ik het altijd goed neerleggen, anders irriteert het mij.

 8. Ik ben verslaafd aan spellingsfouten ontdekken. Ik let altijd op de d/t's in zinnen en probeer alle foutjes eruit te halen.

 9. Ik heb wel duizend droombanen in gedachten. Ik wil(de) onder andere piloot, arts, zakenvrouw, stewardess, reisleidster, journalist en eventmanager worden.

 10. Later wil ik (een tijdje) in het buitenland werken en wonen. Ik ben gek op andere culturen; ik vind het heel erg interessant hoe zij in het dagelijks leven staan.
Ik wens jullie een hele fijne koninginnedag toe!

“Be who you want to be, not what others want to see”


Liefs,
Irene.

3 opmerkingen:

 1. hihi van nummer 7 heb ik ook last :P
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer 7 heb ik ook, hehe. Alleen ik denk dat ik gewoon een beetje perfectionistisch ben xD

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!