zondag 3 april 2011

Tessa laat de nieuwste films zien

Hallo allemaal, wat een weer was het gisteren! Helaas is het niet altijd zo, maar genoeg leuke dingen te doen bij slechter weer. Wat dacht je van een dagje bioscoop, dit zijn de films die nu draaien.


Sucker Punch

Sucker Punch is een spectaculair actie-avontuur dat ons meesleept in de levendige verbeelding van het jonge meisje Baby Doll. Haar droomwereld vormt de ultieme ontsnapping aan haar duistere realiteit. In haar dromen maakt ze ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Ze is tegen haar wil opgesloten, maar Baby Doll (Emily Browning) heeft een grote overlevingsdrang. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en ze haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot, dat in de handen ligt van Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) en High Roller (Jon Hamm). Samen met de uitgesproken Rocket (Jena Malone), de geslepen Blondie (Vanessa Hudgens), de extreem loyale Amber (Jamie Chung) en de terughoudende Sweet Pea (Abbie Cornish) gaat Baby Doll de strijd aan. De meiden komen in een fantastische oorlog terecht, waarin ze vechten tegen alles wat hun pad kruist: van samoerais tot slangen. Ze hebben hiervoor een indrukwekkend virtueel wapenarsenaal tot hun beschikking. Samen moeten ze beslissen wat ze bereid zijn op te offeren om te overleven. Met de hulp van een wijze man (Scott Glenn), kan hun ongelooflijke reis, als ze slagen, hen bevrijden.

Hall Pass

Twee getrouwde mannen krijgen van hun vrouwen vrijaf en mogen een week lang als ongetrouwd door het leven gaan. Beste vrienden Rick en Fred (Owen Wilson en Jason Sudeikis) zijn allebei al jaren getrouwd. Ze houden van hun vrouw, maar hebben bepaald niet hun ogen in hun zak zitten en kijken voortdurend naar andere vrouwen. Hun vrouwen (Jenna Fischer en Christina Applegate) zijn dit seksistische gedrag spuugzat en nemen een moedig besluit om hun huwelijk nieuw leven in te blazen… Ze geven hun mannen een 'Hall Pass': één week de vrijheid om alles te doen wat ze willen, zonder enige verantwoording te hoeven afleggen. Zeven dagen om te ontdekken wat ze nou al die tijd hebben gemist… of voor altijd en eeuwig stoppen met om zich heen te kijken. Dit lijkt in eerste instantie een droom die uitkomt voor Rick en Fred. Maar ze komen er al snel achter dat hun beeld van het vrijgezellenleven – en van zichzelf – totaal niet overeenkomt met de realiteit.

Big Mommas: Like Father, Like Son

Martin Lawrence keert terug als FBI-agent, Malcolm Turner, en zijn undercover dekmantel Big Momma! Deze keer heeft hij zware rugdekking: zijn puberale stiefzoon Trent (Brandon T. Jackson) Malcolm is laaiend enthousiast als Trent wordt toegelaten tot een goede universiteit. Alleen heeft Trent andere ambities, waar zijn stiefvader het niet mee eens is. Hij wil een carrière beginnen als rapper. Trent bezoekt Malcolm om zijn toekomst te bespreken. Tijdens dit bezoek is Malcolm druk aan het werk en bezig met een belangrijke politiezaak. Trent bevindt zich opeens midden in een ware crime scene en is per toeval getuige van een moord. Het bewijsmateriaal is verstopt op een kunstacademie voor meisjes. Verkleed als Big Momma en de forse scholiere Charmaine, gaan vader en zoon op zoek naar informatie die de moordenaar achter tralies kan doen verdwijnen. Ze moeten hun geschillen bijleggen en op tijd het bewijs vinden, voordat de moordenaar hen vindt.


Rango
Rango is het verhaal van een kameleon met een identiteitscrisis. Met de stemmen van Johnny Depp en Isla Fisher. De kameleon Rango wordt uit zijn beschermd leventje als huisdier gerukt en komt in de verlaten Mojave woestijn terecht. Hij beleeft hilarische avonturen en belandt uiteindelijk in het droge woestijndorp Terra. Hier kan hij de held spelen die hij altijd al heeft willen zijn, wanneer blijkt dat al het water is verdwenen uit het dorp. Maar Rango leert al snel dat dit niet nodig is om echte vriendschap te sluiten. Een geweldig avontuur voor jong en oud, maar niet zonder gevaar...


Nog niet overtuigd? wacht dan nog een paar maandjes op het laatste deel van Harry Potter of het eerste deel van Breaking Dawn!

Liefs,
Tessa
'Met je gedachten ergens anders, ben je altijd overal'

5 opmerkingen:

 1. Ik heb Sucker Punch gezien, het is echt een film gemaakt door mensen die teveel gegamed hebben en teveel Anime gekeken hebben =']
  maar best grappig gedaan enoz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zo ziet het er wel echt uit hé haha, ik twijfel al een tijd of ik die film nou wel of niet leuk ga vinden :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik twijfel nog steeds over of ik het nou wel of niet leuk vond. Ik was er met me vriend heen, die vond hem he-le-maal geweldig. xD
  Hij was wel alright, maar een beetje vreemd

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!