maandag 11 april 2011

Aviva ontmoet reggae-artiest Ziggi Recado!


Hoi meiden! (:

Ik schrijf voor Plug Out, een website en krantenpagina over cultuur in Noord-Holland, voor en door jongeren. Elke week krijgen wij een mailing, met een lading opdrachten. Als je geluk hebt krijg je de opdracht die je wilt, het gebeurt ook vaak dat alles al weg is. Dit keer had ik geluk, en kreeg ik de opdracht om Ziggi Recado te interviewen! Ziggi Recado werd geboren in Rotterdam, maar groeide op op St. Eustasius. Op zijn twaalfde verhuisde hij naar Aruba, en op achttienjarige leeftijd kwam hij weer terug naar Nederland. Het derde album van deze reggae-artiest komt 15 april uit.Het eerste nummer van zijn 3e album 'Ziggi Recado'. Een heerlijk zomers nummer! 

Ik moest 4 april (vorige week maandag) om 16:30 in het Backstage Hotel in Amsterdam zijn, waar ik Ziggi zou interviewen. Gelukkig was ik die dag al vroeg uit, omdat ik proefwerkweek had. Ik ging met de trein naar Amsterdam Centraal, en pakte vanaf daar de tram naar het Leidseplein. Ik kon het hotel eerst niet vinden. Gelukkig heeft mijn moeder het me toen even via de telefoon uitgelegd. Ik was gelukkig net op tijd.

Het interview ging heel erg goed. Ik was natuurlijk eerst een beetje zenuwachtig, maar ik had het goed voorbereid, dus dat was niet nodig. Ziggi was ontzettend aardig, en heel leuk om te interviewen. Ik heb natuurlijk om een foto en een handtekening gevraagd, en ik kreeg ook zijn nieuwe album mee naar huis.

Het interview komt 21 april in de krant en op de site! (:

Love & Carpe Diem!

Aviva

2 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!