maandag 18 april 2011

Aviva vertelt over haar Project 365.

Hoi meiden! <3

Omdat fotograferen zo'n belangrijk deel is in mijn leven ben ik 01-01-'11 een Project 365 gestart. Dat houdt in dat je een jaar lang, elke dag een foto maakt. Ik zit nu al op Dag 107, en ik heb nog nooit een foto gebruikt die niet op die dag zelf gemaakt was (00:00 tot 23:59 dus). Ik fotografeer met een Canon Powershot G11, een compactcamera.

  Ik zit nou al op Dag 108 en het zorgt ervoor dat ik veel meer 'bewust' leef. Ik kijk meer om mij heen, geniet meer, zie meer dingen en kan me alles veel beter herinneren. Als ik nu bijvoorbeeld een foto van Dag 5 zie, weet ik nog precies waar de foto is gemaakt, wat ik voelde toen ik de foto maakte, waarom ik de foto maakte, etc. In Nederland is dit project nog niet zo heel erg bekend, in Amerika wel. Ik zou het graag meer willen promoten. Je leert er zo veel van, je wordt zo veel beter in fotografie, en wat ik al eerder zei; je gaat er veel bewuster van leven. Het is een geweldige ervaring en ik vind dat veel meer mensen het moeten doen. Hieronder laat ik jullie een kleine selectie zien van mijn foto's.

               
Met deze foto is mijn hele 'fotografie-verslaving' begonnen. Ik kreeg een  oude camera van mijn vader, de Canon Powershot G5, en ik begon ermee te expirimenteren. Dit was mijn eerste echte 'kunst-foto'. Met deze foto ben ik ook 2e geworden bij een fotowedstrijd.Dag 1.
Dag 6.
Dag 18.
Dag 50.
Dag 65.
Dag 72.
Dag 83.
Dag 87.
Dag 93.
Dag 101.
Dag 107.


Mijn foto's zijn te vinden op:
-Flickr (die houd ik alleen niet zo heel goed bij haha)


 Gaan jullie ook aan een 365-project beginnen? En wat vinden jullie van mijn foto's?

Love & Carpe Diem!

Aviva <3.

6 opmerkingen:

 1. woow 1 foto lijkt op het jac p thijsse college! zit je daar op? en wat een leuk project, ik ben zo enthousiast dat ik het ook graag wil proberen=D hah^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Bianca
  Dat is inderdaad het JPT! Leuk! Ik ben benieuwd naar jouw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee, ik vind je project echt super cool! Je hebt alleen een klein foutje gemaakt, want in de eerste alinea zeg je dat je nog nooit een foto hebt gebruikt die op de dag zelf is gemaakt. En volgens mij bedoel je dat je juist wel op de zelfde dag hebt gemaakt!

  Keep up the good work!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ThinkBeauty

  Bedankt! Ik heb het veranderd hihi. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!.. Ik ben er ook ooit mee begonnen, en na dag 16 had ik er geen zin meer in! Haha, maar wel door gaan! Foto's zijn heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!