vrijdag 11 november 2011

Anne is eigenlijk gewoon moe.


Tumblr_lm0hkcnhkm1qhnfz0o1_500_large

Poeh, dat was me een weekje wel. Zoals jullie vanochtend al hebben kunnen lezen had ik deze week tentamens, en niet eentje maar meteen acht stuks. (5 toetsen, 3 verslagen) Gelukkig ben ik niet de enige die een lange, zware en drukke week achter de rug heeft want samen met mij hebben nog duizenden anderen tentamens, SE's (School Examens) en de PWW (ProefWerkWeek) erop zitten. En? Hoe ging het bij jullie? Heb je het er een beetje goed vanaf gebracht?


Gelukkig is het al (of eigenlijk kan ik beter zeggen Eindelijk is het) Vrijdag en tijd voor een weekendje uitrusten en leuke dingen doen! Als ik ergens aan toe ben is het dat wel hoor. Wat een heerlijk gevoel om gewoon te kunnen zeggen 'Bedenk maar wat je wilt doen, ik heb de hele dag.'

Al dat gestress is ook nergens goed voor, en stressen daar kan ik wel wat van. Je afvragen of je wel écht alles kent en dan toch nog maar even vlak voor het tentamen gaan leren, terwijl eigenlijk iedereen wel weet dat dat helemaal geen zin meer heeft en juist tegen kan werken. Maar het toch nog even doen. En dat eerste zenuwslopende moment dat je je papier open slaat en de eerste vraag moet lezen. Om het allemaal nog even net iets erger te maken weet je meteen de eerste vraag ook nog eens niet te beantwoorden! We kennen het denk ik allemaal wel.
Maar ook de opluchting wanneer je het lokaal uit loopt en kan zeggen dat het over is. (Helaas kun je daarna meteen weer beginnen met leren voor de volgende)


Kun je achter af zeggen dat je het er goed vanaf hebt gebracht deze week? Ik in ieder geval wel. Naar mijn gevoel gingen de tentamens uiteindelijk vrij goed. (De een meer dan de ander, maar er zitten zeker wel wat voldoendes bij, godzijdank) En wat voelt het goed om gewoon een heel weekend écht vrij tezijn!

Maar nu moet ik weer snel gaan, want er moet nog wel gewerkt worden!
(Houd het dan nooit op?)

Stay Beautiful en rust lekker uit!
x

- Refuse to settle for anything less than butterflies.

1 opmerking:

  1. Gelukkig is deze week nu afgelopen! Ik had deze week een normale week met 8 toetsen waardoor ik ook best wel moe en gestrest was enzo.

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!