woensdag 2 november 2011

Sharon verwelkomt November

Goodday sunshines,
Het is alweer twee November, wat gaat de tijd toch snel. November wordt over het algemeen gezien als een sombere, donkere maand met veel regen, vallende blaadjes en nog meer regen. Ik zelf houd juist van november: het is niet te koud, die gekleurde, vallende blaadjes vind ik juist prachtig, en die regen.. tja, daar hebben we een paraplu voor uitgevonden, toch? Hierbij nog een paar pluspunten van de maand november!

- In de maand november komen er ontzettend veel nieuwe albums uit! Wat dacht je bijvoorbeeld van Under the misletoe van Justin Bieber, Take Care van Drake, Young Foolish Happy van Pixie Lott, Here and Now van Nickelback, Elevate van Big Time Rush - ja ja, dit is mijn favoriet van dit lijstje! - Talk That Talk van Rihanna en Whatever van Hot Chelle Rae. Allemaal topalbums waar ik persoonlijk niet op kan wachten!

- En wat dacht je van films? BREAKING DAWN PART ONE, WHOOP WHOOP!

- Zoals ik in mijn artikel van vorige week al heb vermeldt: november is dé NaNoWriMo maand. Een novelle schrijven van 50.000 woorden in éen maand is natuurlijk een ontzettend leuke uitdaging, en met minimaal 1667 woorden per dag heb je in ieder geval genoeg te doen.

- November vind ik de tijd voor warme chocolademelk met heel veel slagroom en marshmallows. Daar kan je me echt 's nachts voor wakker maken, zó heerlijk vind ik dat. Wacht, bij nader inzien, laat mij 's nachts maar slapen. Maar 's avonds wil ik kan ik zo'n heerlijke, dampende mok natuurlijk niet weerstaan!

- November is de maand van de late Halloweenfeestjes, de vroege Sinterklaasavonden, en 11 november is het natuurlijk Sint Maarten! In mijn dorpje wordt Sint Maarten nog altijd gevierd, het is altijd een gezellig optocht met lampionnen en kinderen die voor de deuren 'sinte sinte maarten, de koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes aan, daar komt sinte maarten aan' zingen. Erg schattig, en je krijg er ook nog eens ontzettend veel snoep voor!- Kijk nou eens even naar deze geweldige foto's. Hiervan krijg je toch gewoon zín in de herfst en november?


Sidenote: als het gaat sneeuwen in november, hebbben november en ik meer een haat-liefde verhouding. Ik ben echt éen van de grootste sneeuwhaters die er op dit universum rondloopt, - sorry sneeuwman! - ik vind het vies, plakkerig, koud.. Brrr ik moet er niet aan denken. Maar goed, deze post gaat over november, niet over sneeuw!

You'll always regret what you don't say,
Fearlessly, Sharon.

6 opmerkingen:

 1. wooo sint maarten <3 vroeger bergen snoep waar ik de helft van moest weggooien omdat ik t niet op kreeg 0.o wahahah!

  Hier word t ook nog gedaan, net als Halloween, een Sinterklaas en Kerstloop! Te veel snoep in huis halen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah leuk! Ik heb echt superveel zin in Breaking Dawn. Ik hou ook van November! Leuke post. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke fotootjes & nice blog =)

  x
  [follow me back!?]

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!