maandag 7 november 2011

Aviva praat over zangeres Dené Theron.


Hai lieve lezers!

Zondag 16 oktober (drie weken geleden) interviewde ik Dené Theron voor Plug Out. Ik ging samen met Hester, een vriendin van mij, naar het C.C. Muziekcafe, waar zij die avond optrad. Ik was best zenuwachtig voor het interview, vooral omdat het volledig in het Engels zou plaatsvinden. Het was nog een enorm gedoe om het cafe te vinden, Hes en ik zijn niet zo heel erg bekend in Amsterdam Zuid hihi. Eindelijk aangekomen werden we meteen verwelkomd door Dené. Hieronder staat de intro van mijn interview met Dené, je kan het volledige interview hier lezen.

"Dené Theron komt uit Zuid-Afrika en is al van jongs af aan bezig met muziek. In 2009 kwam haar debuutalbum ‘1000 Cups of Tea’ uit. Haar muziek omschrijft ze als dromerig en laid-back. Dené woont nu ongeveer een jaar in Amsterdam en is druk bezig met optreden en werken aan haar tweede album."

 
Ik raad jullie zeker aan om wat van haar muziek te beluisteren op haar website of Facebook-pagina. Ook kan je haar muziek vinden op Itunes en je kan haar ook volgen op Twitter. Ze is niet alleen enorm getalenteerd maar ook nog eens super aardig. Ze is nog helemaal niet bekend, maar ze verdient het wel om dat te worden.

Wat vinden jullie van Dené?

Love & Carpe Diem - Aviva.

2 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!