maandag 28 november 2011

Aviva: middernachtelijke appeltaart en 1½ paar schoenen

Een meeting plannen met zeven mensen is niet makkelijk. Vooral niet als je allemaal op andere plekken woont (Heiloo, Maartensdijk, Waddinxveen, Almere, Amsterdam én zelfs Engeland!). Niemand kon op dezelfde data, daarom besloten Anne, Sharon en ik een mini-meeting te houden. We spraken alles af via de mail (mijn mailbox is nu gevuld met mailtjes met onderwerpen als: Kikkervisjes, Stroopwafels, Donkey!, Bellenblaas en Kussengevecht). 

Zaterdagavond om 18:27 kwamen Anne en Sharon aan op station Heiloo. Na elkaar (natuurlijk!) eerst uitgebreid geknuffeld te hebben, liepen we naar mijn huis om de spullen af te zetten. Daarna zijn we frietjes gaan eten (nomnomnom!). Toen we weer thuis waren, hebben we de matjes en andere slaapspullen klaargelegd, hebben we ons omgekleed & zijn we met de trein naar Castricum gegaan om uit te gaan! Sharon had supertoffe Dailynoted-topjes voor ons gemaakt, die we alledrie aan hebben gedaan. Na het uitgaan zijn we weer met de trein naar Heiloo gegaan. Toen we in bed lagen hebben we nog even gepraat, (middernachtelijke) appeltaart gegeten en zijn we gaan slapen.

Toen we de volgende ochtend wakker werden en naar beneden liepen, zagen we dat Sinterklaas langs was geweest. Van de 7 schoenen die beneden stonden, waren er 3 gevuld met pepernoten. Ik hoor je al denken ('Huh, 7 schoenen...'), Anne had namelijk drie schoenen mee. Hoe awesome is dat, gewoon twee verschillende schoenen aan! Na het ontbijt en een grote nagellaksessie zijn we met de trein naar Alkmaar gegaan. We hadden een hele lading Dailynoted-kaartjes uitgeprint, die we overal hebben neergelegd. In nagellakschappen bij Kruidvat, op palen geprikt, rechtstreeks aan mensen gegeven, etc. Thuis aangekomen hebben we nog even met Rosalie geskyped. Daarna zijn we weer naar het station gegaan, Anne en Sharon namen de trein van 16:31 naar huis. Ik mis ze nu al. Sadface. ):Meer foto's komen later guys! En in het artikel van Sharon woensdag zullen jullie een lading leuke filmpjes zien.


Carpe Diem - Aviva.

2 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!