zaterdag 5 november 2011

Rosalie over alterego's en Danger 5!


Hola supermercado telebancos po aquí,
Allereerst hoop ik met heel mijn hart dat ik je net niet voor een of ander vreemd, Spaans iets heb uitgescholden [als iemand de vertaling heeft, graag!] en dat je een geweldige week hebt gehad (voor het geval ik je inderdaad beledigd heb. Nee, grapje. Serieus, hoe was je week? Ja, wil je erover praten? Heb je me gemist? Jkjgrkg – en Rosalie neemt de laptop weer over en stuurt haar vervelende alterego terug naar de bezemkast onder de trap. Sorry, ik heb toetsweek en mijn leven staat bol van het leren, waardoor mijn hersens soms ietwat overbelast raken en dan gaan de grijze cellen vreemde dingen doen. Zie de bovenstaande regels voor een praktijkvoorbeeld).

Dus. Over naar de serieuzere zaken uit dit artikel, Danger 5! Zoals je misschien zeker weten al te vaak gehoord hebt, ben ik een groot fan van Doctor Who, alles op YouTube, met name bepaalde vloggers en series in HD kijken, op ieder moment dat ik het wil - en dan het liefst nog zo goedkoop mogelijk ook.
Nu heb ik de trailer van een grandioos geweldige serie gevonden, die zich niet zal afspelen op onze televisie, maar in YouTube-land. Ik ben nu al fan, en dan hebben we het nog niet eens over de inhoud gehad! 


Danger 5 gaat over vijf spionnen in de Tweede Wereldoorlog met de missie Adolf Hitler te doden. Ze reizen de hele aardbol over om zijn duivelse plannen te saboteren en het geheel speelt zich om de een of andere reden af in een jaren ’60-sfeertje. Don’t ask me why.
Een mix van vreemdheden die ik wel kan waarderen (gouden wapens gefinancierd met de opbrengst van zijn casino, dino’s die meevechten, aliens, vliegende Eiffeltorens et cetera), actie en bovenal: een hoop humor. Ik kan niet wachten.
21 november is de grote dag dat Danger 5 YouTube komt veroveren, tot die tijd zullen we het met deze trailer moeten doen:


En, lijkt het je wat? Denk je dat je de serie gaat volgen?

Let there be cake for all our mistakesRosalie.

P.S. nu we het toch over dingen op de wondere wereld van het internet, hebben jullie gehoord van Anonymous en de grote moord op Facebook? Vandaag zou een groep genaamd Anonymous Facebook hacken, om de wereld wakker te schudden, Mark Zuckerberg op de vingers te tikken [… bla bla bla … blabla…] en ons wat meer privacy geven. Wat vinden jullie, driewerf hoezee of tijd om tissues in te slaan en een afkickkliniek te bellen? 


4 opmerkingen:

 1. Ik heb eigenlijk niks van die facebook moord gehoord :P Als ze zich Anon/Anonymous noemen is wel het eerste wat ik denk; 4Chan. (zou me niks verbazen als het daar vandaan komt ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vertaling Spaans: Hoi Supermarkt! Pinautomaten voor hier? Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha, geweldig. En ik voel me wel beledigd hoor, ik ben geen supermarkt. ):

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woeps, sorry Aviva ^^
  Maar ik moet mijn lenzen nog indoen, ik denk dat het daaraan ligt :')

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!