zaterdag 26 november 2011

Rosalie is verliefd op The Oatmeal


Aye!
Nee, ik heb het niet over havermout of zo’n ander vies papje dat peutertjes gedwongen naar binnen gewerkt krijgen (ik ruik materiaal voor een politieke partij, jongens!). We hebben het hier over theoatmeal.com. Deze site is niet über, niet geweldig maar SUPERMEGAAWESOMEFOXYHOT!! Met twee uitroeptekens!!

 Deze site verdient een prijs, het is echt dé plek op het internet van het MILLENNIUM. De humor sluit precies bij de mijne aan, alsof ze ’s nachts met een speciale hersenscan mijn hersens lezen en er de volgende dag een comic over maken. 
Ik heb al zoveel tijd versleten op The Oatmeal, terwijl ik het nog maar twee of drie dagen ken. Oeh ah, ik wou dat er een woord was om mijn gevoelens te omschrijven. Mijn gehele vijftien meter brede woordenboek bevat geen enkel woord dat maar in de buurt komt van de juiste omschrijving. Al komt jklfksldjrefsdkjwpoer er dicht bij.
En ze hebben niet alleen maar geweldige comics, ook tests en zinvolle artikels! Zo weet ik dat er op dit moment 988,680 bacteriën party’en op mijn telefoon, dat ik het 38 seconden vol zou houden als vastgeketend aan een bed was met een velociraptor en dat er 43% kans is dat mijn familieleden me willen opeten. Zonder deze informatie zou ik incompleet zijn!
Ze zijn zo briljant, zo jklfksldjrefsdkjwpoer.
Tumblr-humor op een hoger niveau! Oh ik aanbid u, The Oatmeal. Ik werk echt al drie uur aan dit artikel omdat ik steeds op zoek ga naar plaatjes en dan afdwaal. Ik denk dat het hoog tijd wordt om je nog even te spammen …
… en dan door te verwijzen naar The Oatmeal!

Hope you’ll enjoy!

Let there be cake for all our mistakes!
- Rosalie 

1 opmerking:

Just leave your lovely comment!