donderdag 22 december 2011

Annemarieke houdt van Medleys!

Wie houdt er niet van leuke muziek? Juist: Niemand. Nu heb je veel fans die muziek nazingen en er hun eigen cover van maken.. en meestal zijn ze niet erg geslaagd. Gelukkig heb je ook het fenomeen "Medleys", waar twee of meer liedjes gecombineerd worden om een nieuw iets te creëren. Wat ook geslaagd is, is het zingen in canon, in je eentje. Hoe doe je dat nou weer, zal je wel denken.. nou: bekijk deze filmpjes maar even, dan zie je hoe!

Hier een geweldige Medley van de bekendste tv-shows zoals Friends, The Simpsons, Two and a Half Men en meer! Ook dit is gezongen door één persoon, en niet door een tweeling, wat veel mensen denken. Een onwijs musicaal talent dat zichzelf ook nog eens begeleidt op een gitaar, een keyboard en een mondharmonica.
Vervolgens nog een onwijs leuke Medley van verschillende Disney-films. Kun jij de verschillende cartoons eruit halen?


Hier een ge-wel-dig optreden van "Axis of Awesome", dat bewijst dat alle Nummer 1 hits de zelfde vier akoorden gebruiken. Een onwijs gave en grappige Medley van zo'n 40 nummers!
Kijk, Lach en Geniet!

 

En als laatste een Medley van "Teenage Dream" en "Just the way you are" door Mike Tompkins, die niet alleen de liedjes Acapella zingt, maar ook nog eens de muziekinstrumenten nadoet. Geweldig knap gedaan!

Wat vinden jullie van het Fenomeen Medleys? Leuk, of niet echt iets voor jou?
Ik vind het zelf onwijs leuk!

Lots of Love,
xxx
Annemarieke

P.S. Never Tickle A Sleeping Dragon.

2 opmerkingen:

  1. Dit artikel, I mean de filmpjes, hebben echt een geluksgevoel/happy feeling factor! Wanneer komt deel 2? Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahha!
    Ben blij dat je ze leuk vind Stephanie!
    En eigenlijk stond er inderdaad al een vervolg gepland, maar dan specifiek gericht op een van de bovenstaande personen.. kijken of je kan raden wie. ;) Dit artikel zie je wel verschijnen, ergens in 2012.. om het lekker vaag te houden, hihi :P. <3

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!