vrijdag 30 december 2011

Anne blikt terug op een jaar Dailynoted. #2


Vanaf dat moment ging het allemaal eigenlijk heel snel, de eerste maand brak aan, alles leek goed te verlopen en we verzamelden steeds meer volgers. We kregen binnen één maand al meteen een Stylish blogger award, waar we natuurlijk apetrots op waren.

De tweede maand volgde, en zo ook de derde en de vierde. Uit het niks besloten we last minute nog even mee te gaan doen aan de Bloggercontest. De meeste deelnemers deden al een tijdje mee en hadden hard voor stemmen gesprokkeld. Op de valreep kwam Dailynoted binnen vallen en we presteerde het zelfs om 426 stemmen te behalen in zestien dagen. Hiermee behaalden wij de 6e plaats, en tijdens de race hebben we zelfs een tijdje in de top 3 kunnen staan, een hele prestatie dus!

Dailynoted bestond ondertussen ook net 100 dagen, net uit het ei gerold en klaar om de wereld te veroveren! Er kwamen ontzettend veel verschillende artikelen online zo kon je op 10 mei 10 dingen die je nog niet over Aviva wist lezen, en op 5 Juni 10 nieuwe dingen over Tessa leren.

Wegens onze eerste 100 volgers en de eerste 50.000 pageviews organiseerde Sharon, namens ons allen, op 20 Juli een ontzettend leuke give-away waar enthousiast op werd gereageerd. 


Al die leuke gebeurtenissen in het eerste half jaar, maar helaas komt aan al het goeds een eind. Op 24 Juli namen we tot onze grote spijt officieel afscheid van Irene en Tessa. (Dames, nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet en aanwezigheid het eerste half jaar!)
Maaaaar ... Elk ongeluk brengt geluk want hier kwamen gelijk Rosalie en Iris op ons pad. Uit alle aanmeldingen was het nog een hele klus de juiste twee meiden te kiezen, maar ik denk dat ik voor allen spreek wanneer ik zeg dat we het er goed vanaf hebben gebracht. 

Vanaf dit moment werd het wat rustiger op Dailynoted. De eerste hoogtepunten hadden we allemaal wel achter de rug, de taak was nu aan ons op goede artikelen te blijven leveren. Hier brachten wij het met z'n allen goed van af, althans volgens de cijfers die ik op 23September online plaatste. 
(Voor de geïnteresseerde, ondertussen hebben wij al meer dan 105.000 pageviews mogen ontvangen en 158 volger weten te verzamelen)Er zijn natuurlijk nog allerlei dingen tussendoor gebeurd. Vooral meer dan genoeg posts door een van onze meiden, maar twee weken is zeker niet genoeg om alles te behandelen. Daarnaast denk ik dat deze lappen tekst ondertussen al meer dan lang genoeg duren.

Ik zal jullie niet langer meer ophouden. Ik wil eigenlijk nog een ding zeggen; Bedankt. Zonder jullie als volgers zouden wij als Dailynoted helemaal nergens zijn. Bedankt voor jullie interesse, reacties, mailtjes en eigenlijk alle tijd en aandacht die jullie ons geschonken hebben. It makes all the effort more than worth it.


 Op naar een mooi 2012!

Stay Beautiful,
x Anne.

- Refuse to settle for anything less than butterflies.
Aviva, Annemarieke, Sharon, Rosalie, Iris --> This one's for you!

3 opmerkingen:

  1. Je bent de "Uber-grote-give-away-actie-met-30-deelnemers" vergeten.. ;) de Wreck This Journal!
    Verder inderdaad een hele goede opsomming van het jaar 2011 voor Daily Noted!
    En wij xijn ook trots op jou hoor, Anne! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!