zondag 5 juni 2011

10 dingen die je nog niet wist over Tessa

Hallo hallo!

Vandaag is het mijn beurt, voor de 10 dingen die jullie nog niet wisten over mij.
Ik zit op dit moment in Duitsland bij het festival Rock am Ring! (waarschijnlijk lig ik brak in mijn tent) dus heb ik dit artikel eerder voor jullie geschreven.
laten we beginnen:

1. Ik ben behoorlijk modeverslaafd, oké misschien wisten jullie dat al wel, als jullie mijn eigen blog Fragile Stones ooit gezien hebben haha. (daar blijf ik overigens wel gewoon bloggen als ik stop met dailynoted) Ik heb genoeg kleren maar toch weet ik nooit wat ik aan moet en wil ik altijd nieuwe dingen hebben, wat erg eigenlijk.. ook heb ik iets met schoenen (welk meisje niet?) Wel koop ik niet klakkeloos alles wat in de mode is, ik koop alleen dingen die ik leuk vind en die mij ook staan, vintage vind ik ook geweldig!

2. Ik ben heel slecht in rekenen, waarschijnlijk heb ik discalculie maar dat is nooit getest,
op de basisschool rekende ik altijd 1 klas terug, ook duurde het heel lang voordat ik digitaal klok kon lezen, ik heb er nu soms nog moeite mee als ik snel moet kijken hoe laat het is.

3. Ik heb de laatste tijd grote drang om een eigen huisje/appartement helemaal te mogen verven en inrichten, ik vind het echt leuk om inspiratie op te doen naar inrichtingen, en dat terwijl ik nog helemaal niet weg wil uit huis, ik heb het hier veel te goed haha en ik ga mijn ouders dan te erg missen.


4. Ik durfde vroeger nooit in achtbanen, dan was ik met de familie in een pretpark, zaten mijn ouders in alle achtbanen en zaten mijn broertje en ik met de tassen op een bankje haha! even omgedraaide wereld. Maar uiteindelijk heb ik die angst overwonnen en nou vind ik achtbanen super leuk!

5. Ik kreeg op mijn 5de al een bril, ik heb tot mijn 15e met een bril rondgelopen en toen ben ik overgestapt op lenzen, veel beter! ik heb nu sterkte -5 en ik zie dus geen steek zonder.
Dat is soms best vervelend, bijvoorbeeld kamperen met lenzen, en vroeger als ik ging zwemmen en mijn bril niet op had moest ik altijd zorgen dat ik bij mijn vrienden in de buurt bleef anders zag ik ze niet meer en raakte ik ze kwijt.

6. terwijl iedereen aan de Blackberry en iPhone zit heb ik nog steeds een oude uitschuif Sony Ericsson met knopjes. Vriendinnen van me weten vaak niet hoe ze moeten omgaan met mijn telefoon omdat er geen touch screen op zit haha! overigens wil ik binnekort wel een nieuwe telefoon en dan waag ik me toch maar aan de touch screen.

mijn telefoon

7. Wat niet veel mensen weten is dat ik een aardbeienvlek heb bij mijn buik, dat heb ik sinds mijn geboorte, en vroeger was het dus rood (vandaar de naam aardbeienvlek) nu zie je er niet zoveel van want het is meegekleurd met mijn huid maar het ziet er wel anders uit dan de rest van mijn huid. Mensen zien het dan ook pas als ik ga zwemmen ofzo.
Ik vergeet zelf altijd dat ik het heb, dan vraagt iemand ineens wat heb jij daar? en dan zeg ik waar heb je het over? oh dat.

8. Ik doe een opleiding grafisch vormgever op het Sint Lucas, naar deze school gaan is denk ik mijn beste keuze ooit geweest. Het is hard werken maar ik heb het hier super naar mijn zin en de school staat heel goed aangeschreven. Ik vind grafische vormgeving nog steeds heel leuk en ik heb een hoop goede vrienden gevonden op deze school. Ook heb ik voor deze school een spiegelreflex camera aangeschaft en een macbook pro, waar ik dus ook heel blij mee ben haha

mijn bureau tijdens huiswerk

9. Mijn favoriete muziek is Alternatief en Indie, maar ik luister ook gewone rock, pop en zelfs hiphop en r&b, ik doe namelijk ook aan Hiphop dansen, wat ik super leuk vind om te doen, helaas heb ik geen tijd om vaker te oefenen en mee te doen aan wedstrijden.
een kleine greep uit mijn favoriete artiesten: Editors, Muse, Vampire Weekend, Ellie Goulding, Arctic Monkeys, Kings Of Leon, White Lies, Coldplay, Mike Posner en The Naked and Famous

10. Vroeger durfde ik nooit op hakken te lopen omdat ik mezelf daar te groot voor vond, ik zat mezelf daar enorm mee te martelen omdat ik dan hele mooie hakken zag maar ze dan toch niet kocht om die reden. tegenwoordig heb ik daar echt scheit aan en draag ik gewoon hakken als ik wil, ook al zijn mijn vrienden bijna allemaal veel kleiner dan ik (terwijl 1,76 niet zo heel overdreven groot is)

Liefs, Tessa

'Met je gedachten ergens anders, ben je altijd overal'

6 opmerkingen:

 1. Wow! Ik ben ook 1.76, heb jaren een bril gehad en draag nu lenzen, én heb ook een aardbeienvlek.
  Wat een toeval! XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een aardbeienvlek, in mijn hals. Mensen denken altijd dat het een zuigzoen is ofzo. Haha.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!
  Nummer 2 heb ik ook precies zo! Haha.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ EmmiejxEmm

  Wat toevallig allemaal inderdaad haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die telefoon had ik ook! Maar bij mij lag heel het scherm er uit enzo, geen succes dus, ik zou hem graag terugwillen! Hahah.

  Ook heb ik intake gedaan op het sint lucas, maar ik werd niet aangenomen, faal :')

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je muzieksmaak is echt top! Ellie Goulding / Coldplay (L)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!