zaterdag 25 juni 2011

Irene haar slaapkamer inspiratie foto's


Hallo lieve volgers!

Een paar maanden geleden ging mijn oudste zus samenwonen met haar vriend. En daardoor kwam er dus een kamer vrij in ons huis! Aangezien ik al 16 jaar op hetzelfde, kleine kamertje slaap, wilde ik wel mijn zus haar kamer overnemen. Lekker ruim, zodat als iemand komt logeren we niet hoeven te survivalen voordat we op bed liggen en de logé niet op een matrasje tussen mijn bed en de muur hoeft te slapen. Ik, mijn moeder en mijn zus gingen toen mijn oudste zus ging verhuizen, meteen behang scheuren. Omdat mijn moeder het de laatste tijd heel druk had, hadden we het verven even uitgesteld. Maar omdat ik ben geslaagd voor mijn examen en mijn moeder het niet meer zo druk heeft is het zo ver: een kennis van ons die schilder is, heeft ‘mijn’ kamer geverfd!

Er hing altijd behang in de slaapkamer, maar mijn moeder vindt verf toch wel handiger. Daarom heeft de schilder speciale behang gekocht, waar je overheen kunt verven. Dit is ook makkelijker voor de volgende keer: dan kan er gewoon weer over deze kleur heen geverfd worden en hoeven we niet weer behang te scheuren. Ik wilde graag alles wit, en de schuine wand grijs geverfd. De schilder tipte dat het waarschijnlijk niet zo mooi zou lijken, omdat de grijze wand je dan heel erg ‘aanvalt’. We hebben dus besloten om alles lekker wit te verven!

Na het verhuizen, behangscheuren, verven en schoonmaken is het zo ver om nieuwe spulletjes te kopen! Ik wil over de inrichting nadenken, niet dat je allemaal losse spulletjes koopt, maar dat je echt dezelfde stijl aanhoudt zodat het niet rommelig lijkt. Aangezien ik eigenlijk voor alles open sta, is het moeilijk om een kleur te bedenken. Worden het grijze accessoires? Of roze? Met baroc, streepjes of gewoon één kleur? En hoe wil ik eigenlijk de slaapkamer indelen? Omdat dit best nog wel lastig is, heb ik op internet even wat inspiratie opgedaan. De foto’s wil ik even met jullie delen!Image and video hosting by TinyPic
Ik ben niet zo fan van deze kamer, maar die stoel… Hóe cool!

Image and video hosting by TinyPic

Dit is wat ik bedoel.. Hier komen de kleuren ook steeds terug!

Image and video hosting by TinyPic

Dit mag dan wel geen slaapkamer zijn- maar ik vind het echt mooi ingericht. Je kunt zien dat er is over nagedacht. Deze kamer is ook wit geverfd en heeft witte meubelen, maar lijkt niet saai omdat er weer fleurige bloemen in de kamer staan. I like!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


En tsja, wat er met mijn oude kamer gebeurt? Misschien maken we daarvan een inloopkast, studiekamer of logeerkamer. We'll see!

Dankzij deze foto's weet ik beter wat ik wil: Ik wil graag een gezellige, huiselijke slaapkamer met niet te veel verschillende kleuren. Ik neig het meeste naar wit, grijs, bruin en zwart. En wauw, wat heb ik zin om te gaan winkelen als ik deze foto's bekijk!


“Be who you want to be, not what others want to see”


With love,Irene


3 opmerkingen:

 1. Wow mooie foto's ben benieuwd hoe je nieuwe kamer eruit komt te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef die drie laatste zijn mooi! Dat bed met die boeken is echt mijn droom.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! er zitten wel een paar gave bij zeg!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!