vrijdag 10 juni 2011

Anne's eerste vakantie weken!

Zoals jullie vast al door hebben gehad heb ik al twee weken lekker vakantie en ik moet zeggen, dat vind ik helemaal niet erg! Rustig alle tijd, maar waar vul je zoveel tijd nou mee?
Ik moet nu al toegeven dat ik het eigenlijk niet meer allemaal weet. Ik heb van alles gedaan, maar ook heerlijk rustig genoten. De tijd gaat wel ontiegelijk snel! Over 7 dagen is de uitslag alweer!

Tumblr_llt4h9aj7g1qer736o1_500_largeHet lekkerste vond ik wel de vierdagen vakantie waar ik op ben geweest afgelopen donderdag t/m zondag. Heerliijk vier dagen Drenthe met een standaard groep (van 13 man) waar we elk jaar wat mee gaan doen. Het was heel gezellig en ik heb echt elke dag een paar uur in mijn eentje zitten lezen, iets wat ik heel duidelijk gemist heb. Ik vond het zo heerlijk! Ik las voeger altijd graag, maar het(/de) afgelopen jaar(/jaren) schoot het er een beetje bij in. Maar zo rustig op de bank zitten met een boek, terwijl de rest buiten op een veld rent achter een bal aan, óh wat vond ik dat lekker!

4267073730_d29a19aa2e_z_large


Tumblr_l3v24dw6zy1qan1zoo1_500_large_largeVerder ben ik natuurlijk ook lekker wezen winkelen met mijn beste vriendin (die helaas over een maand al vertrekt naar Amerika voor een jaar. Natuurlijk vind ik het ontzettend gaaf voor der, maar ik ga der zo verschrikkelijk missen!), gister nog zelfs, maar daar heb ik nog geen foto's van kunnen maken.


Even denken hoor, wat heb ik verder nog gedaan. .. 

Ohja!, ik ben natuurlijk Woensdag met mijn Papa naar mijn Opa en Oma afgereisd om ze te verrassen. Ze waren namelijk 63 jaar getrouwd. 

Nouja, ik heb in ieder geval genoeg gedaan maar ik weet het eigenlijk gewoon al niet meer. Ik begin we langzaam mijn dagen om te draaien merk ik. Iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan en wat ook niet helemaal de bedoeling is, dus daar moet ik maar eens op gaan letten. Het leven speelt zich overdag af, niet 's nachts. 

Wat hebben jullie gedaan met de eerste vakantie weekjes?

Stay Beautiful,
x
- Bad is never good until worse happens.

2 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!