woensdag 22 juni 2011

Sharons rommelzolder

Ik heb de laatste tijd vrij vaak dat ik een onderwerp heb om over te bloggen, maar dat het óf niet interessant genoeg is voor iedereen, of dat het een te klein onderwerp is om een heel artikel mee te vullen. Mijn oplossing: Sharons rommelzolder! Dit keer met twee dingetjes, maar wie weet komt er nog een keer een vervolg.

Swiftiemeeting.
Allereerst iets wat ik afgelopen zondag éindelijk heb meegemaakt: de eerste officiele Dutch Swiftie meeting! Waarschijnlijk zegt het jullie niets, maar ik keek er echt al een paar maanden naar uit. Op hyves en twitter is er namelijk een groep Swifties (dat zijn fans van Taylor Swift, overigens) die heel veel met elkaar om gaat, maar de meesten hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Tijd om daar verandering in te brengen!
Zondag 19 juni om 13:00 hadden we afgesproken op het station in Utrecht - de opkomst was overigens een stuk groter dan dat we hadden verwacht: er waren zo'n 50 mensen! - , waarna we naar het Griftpark zijn gelopen. In het Griftpark zijn we in een grote kring gaan zitten, gezellig kletsend en liedjes van Taylor zingend. We hadden 5 gitaren bij ons, dus de muziek ontbrak ook niet. En foto's? Die zijn er natuurlijk véel te veel gemaakt.
Rond 17:00 gingen steeds meer mensen weg, en bleven we met een groep van zo'n 20 Swifties over. Omdat het begon te regenen - heeeerlijk, als je met z'n allen in een park zit! - zijn we weer terug gelopen naar het station, maar onderweg belandde we in de MacDonalds, wat ook erg gezellig was.
Al met al was het echt een topdag, ik zal het nooit vergeten! En we gaan het zeker snel weer doen, haha.

Edit: ik heb een filmpje gevonden van deze dag, een soort compilatie. Raad eens wie het meisje is dat de hele tijd iedereens nagels zit te lakken..?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J24relRmLrs

We hate your guts.
100658071447c3be0a_largeLaatst kwam ik op een heerlijk negatieve blog, http://wehateyourguts.wordpress.com/
Heb jij ook wel eens dat je iets ontzéttend haat, maar het eigenlijk niet tegen diegene durft te zeggen? De we-hate-your-gutsers hebben hier een oplossing op gevonden: anoniem blijven - tenminste, ik denk dat ze anoniem zijn. Lijkt me wel handig met zo'n site, haha. De site bestaat nog niet ontzettend lang, er staan dan ook nog niet bijzonder veel artikelen op, maar ik heb me helemaal lam gelachen. Lam gelachen, is dat een uitdrukking? Nevermind. Ga maar gewoon even op wehateyourguts kijken!


You always regret what you don't say, love Sharon.5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, die meeting!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Swiftiemeetig was awesome♥ <13
  en dat blog is echt super grappig :P haha
  xx Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die we hate your guts blog is echt GENIAAL!
  Ik heb me rot gelachen, inderdaad!
  Bedankt voor 't delen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk die meeting! Lijkt me erg gezellig! Haha :D
  Ik ga een kijkje nemen op die blog xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Swiftie meeting was leeeeeeeeeeeuk =]
  volgende keer mag je ook mijn nagels lakken. ;)
  ahaah.

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!