donderdag 30 juni 2011

Annemarieke komt met (veel) Harry Potter nieuws!

Zoals we allemaal weten komt het laatste deel van Harry Potter over precies twee weken in de bioscoop, maar.. de nieuwe activiteiten en de fans zijn actiever dan ooit! Er is ZO veel nieuws, dat ik jullie daar even van op de hoogte moet brengen.


Harry Potter acteurs in Nederland
JA!! Je leest ’t goed.. ZE ZIJN IN NEDERLAND!!! As we speak! Vandaag nog! (en wie is daar bij..?!?!)
Vandaag ga ik samen met een vriendin naar de Harry Potter Tentoonstelling die in Amsterdam word geopend door Rupert Grint (a.k.a. Ron Weasley) , James Phelps (a.k.a. Fred Weasley) en Oliver Phelps (a.k.a. George Weasley) in levende lijven! De tentoonstelling word geopend om 7 uur ‘s avonds op het Rembrandtsplein in Amsterdam en is te bezichtigen tot eind Juli! Camera mee, bloknote en markeerstiften mee.. Handtekeningen verzamelen!!!

Harry Potter Marathon.
In verschillende Pathé cinemas in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Groningen) word er van 12 op 13 juli een Marathon gehouden van alle 8 films achterelkaar. Dit duurt in totaal zo’n 26 uur, met zo’n 14 pauzes tussendoor, tijd voor ontbijt, lunch en avondeten. Reserveringen zal onderhand alleen waarschijnlijk niet meer mogelijk zijn, alles is uitverkocht. Toch zeker een evenement wat de moeite waard is!

J.K.Rowling’s nieuwe project: “Pottermore”!
Waarschijnlijk heb je ook al gelezen over Jo’s nieuwe Harry Potter site, waar fans samen zullen komen om digitaal van de boeken te kunnen genieten, door nieuwe achtergrond verhalen over karakters, duizenden woorden aan nieuw lees voer en extra informatie gedeeld door J.K.Rowling zelf.
Hier een onwijs mooi filmpje van J.K.Rowling zelf, waarin ze alles verteld:
http://www.youtube.com/JKRowlingAnnounces
De pottermore site is te vinden op: www.pottermore.com

Harry Potter fan-art book.
Er word in 2012 een boek uitgebracht met alleen maar tekeningen, schilderijen en andere kunstwerken gemaakt door Harry Potter fan's. Ook ik heb een aantal tekeningen ingestuurd. ;) Ik ben héél benieuwd wie wat voor werken er allemaal inkomen (zo'n 4000 mensen hebben iets ingestuurd, en er is maar plek voor 200)! Verdere informatie is nog niet bekend, maar het klinkt al 't kopen waard!


En heel emotioneel allemaal, de ALLER LAATSTE Harry Potter filmtrailer OOIT! :
http://www.youtube.com/watch?v=5NYt1qirBWg

Hier ook vast een speciale Sneak-Peak over de Gringrots & Goblins scene. Érg gaaf om te zien!
http://insidemovies.ew.com/2011/06/29/harry-potter-sneak-peek-gringotts/

Heb jij ook zo’n zin in 13 juli? Kijk je er naar uit/tegenop ben je bang voor het einde en denk je dat je gaat huilen tijdens de aftiteling? Of vind je dat het einde nu toch echt moet komen?
Laat het me weten! Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie jezelf voorbereiden voor Dé Avond! (ikzelf ga naar de midnight-premiere in de bios)

Lots of Love,
xxx
Annemarieke

P.S. Never Tickle A Sleeping Dragon.
P.P.S. My body will lie in the theatre forever.

3 opmerkingen:

 1. Oeh leuk dat je ook gaat :)ik ga ook, :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, you we're following my previous blog: LaCatwalkCriminal.

  I've moved to www.meguire.blogspot.com
  I hope you'd like to follow me again! Thanks!

  With love ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Jente
  Wat leuk! :D
  Ik sta met alle 3 op de foto en heb alle 3 de handtekeningen, heb zelfs een gesprek met ze kunnen voeren! en IK werd zelfs als een gek gefotografeerd door de pers, omdat ik m'n Marauders Map bij me had en iedereen vond dat blijkbaar geweldig.. (dus misschien sta ik in de krant :P?)
  het was echt een GEWELDIGE dag! :D Ik hoop dat jij het ook leuk hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!