maandag 27 juni 2011

Aviva showt haar (opgeruimde) kamer!

Hoi lieve lezers! <3

Nikita liet al eerder haar kamer zien, nu is het mijn beurt. Ik moet toegeven dat mijn kamer er zeker niet altijd zo uitziet. Zoals jullie al eerder gelezen hebben, ben ik een enorme chaoot. En dat is dan ook meestal duidelijk te zien aan mijn kamer. Wanneer ik thuis ben, ben ik altijd in mijn kamer te vinden. Ik ga eigenlijk alleen maar naar beneden om te eten of tv te kijken (ik heb geen tv op mijn kamer). 

Er is echt altijd muziek te horen vanuit mijn kamer, en ik denk dat ik zelf de grootste bron ben. Ik zing echt altijd elk moment van de dag. Luister ik muziek? Dan zing ik mee. Speel ik gitaar? Dan zing ik mee. Staat er geen muziek op? Dan zing ik -zonder het eigenlijk echt te merken- constant.

In mijn vorige huis had ik de kleinste kamer van het huis, dus mocht ik in dit huis als eerste een kamer kiezen (na mijn ouders natuurlijk, schijndemocratie! ._.). Ik koos voor deze kamer; een ruime kamer, met een houten latjes wand, een wand met 'stenen' en uitzicht op de tuin. Mijn kamer heeft drie kleuren die echt veel terugkomen; wit (kast, zitzak, muur), rood (gordijnen, nachtkastje, bed, accenten) en paars (tapijt, dekbed, kussens). 
'The place where all the magic happens', is zeker niet mijn bed :'), maar mijn computer. Hier schrijf ik mijn artikelen, zit ik op hyves/facebook, check ik mijn mail, bewerk/bekijk/upload ik mijn foto's, maak ik mijn huiswerk en luister ik muziek natuurlijk. Mijn computer staat wanneer ik thuis ben, altijd aan.  

Mijn kledingstijl is dit jaar enorm veranderd. Mijn kast zit vol met kleding die ik niet meer draag en dingen zoals ondergoed, sokken, panty's, etc. De kleding die ik wel draag hangt aan mijn muur, en zit in mijn witte kastje. Jullie denken nu vast; 'waarom hangt zij haar kleding aan de muur als ze ook gewoon kasten heeft'? Nou, het is heel erg handig. Ik heb een goed overzicht van mijn kleding, kan makkelijk kleding combineren, en de kleding er makkelijk vanaf halen en weer ophangen (ik háát opvouwen haha). Verder dient het ook als decoratie, ik vind het leuk om naar mijn kleding te kijken. (:

Wat kan ik nog meer vertellen... Mijn gitaar hoort eigenlijk in de tas te zitten, maar omdat ik zo veel speel heb ik nooit zin om hem daar in te doen. In mijn vensterbank staat op volgorde van kleur (ik kon niet slapen, en hier werd ik rustig van XD) mijn nagellak. Rondom mijn spiegel hangen al mijn accesoires, aan haakjes. Vooral mijn kettingen worden veel gebruikt (lange kettingen met één ding eraan, bv. uil, bril, camera), oorbellen draag ik eigenlijk bijna nooit. Op mijn muur plak (kneedgum jeej!) ik herinneringen, handtekeningen, diploma's, etc. Deze muur noem ik de 'Wall of Fame', omdat er alleen maar dingen hangen die gekoppeld zijn aan een mooie/geweldige/belangrijke herinnering.   

'Apparatuur':
- Canon Powershot G5
- Canon Powershot G11
- Gorrilapod, mini statief, groot statief, afstandbediening, batterijen, geheugenkaartjes, cameratasjes
- Ipod Nano 16gb 5e generatie
- Nintendo DS
- Computer
- Labtec boxjes
- Tekentablet
- Externe hardeschijf van 1tb (1000 gb)
- Samsung Corby Mate
- Een enorme lading opladers, batterijen en snoertjes

Tot volgende week! Carpe Diem! (:

Love,
Aviva

De 'Wall of Fame'.


7 opmerkingen:

 1. Ahh je hebt echt zo een leuke kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ziet er super leuk uit! :D haha!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opgeruimd? OMG! Snel een foto nemen voordat het weer over is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil niemand weten wat er op dat grijze bordje met die blauwe letters (Hebreeuws) staat, op the Wall of Fame (laatste foto)?

  Dat betekent zoiets als 'Ruim je kamer op!'...

  MoederMarjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @MoederMarjolein

  Kleine correctie - het betekent 'Hou het netjes!'.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Mooie en lekkere ruime kamer heb je. Ik vind het vooral altijd leuk om iemand's bureau te zien.
  Dat licht roze rokje - met volgens mij vogeltjes - is echt super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Brechtje

  Thanks! Mijn bureau is normaal niet te zien door alle troep, haha. :') Dat zijn inderdaad vogeltjes, het is een taillerokje van de H&M, was er gelijk verliefd op! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!