zaterdag 18 juni 2011

Irene's agenda

Hallo lieve volgers!

Pffff… Wat was (en is) het weer een drukke week deze week! Uitslagen van examens, werken, reizen, feestjes.. Ik heb het allemaal gedaan! Gelukkig kreeg ik woensdag het ongelofelijke bericht dat ik ben geslaagd voor mijn examen. Ik heb twee 6’en, voor de rest allemaal 7’ens en ik heb zelfs ook nog een 8! Mijn dag kon natuurlijk niet meer kapot. Maar met allemaal van zulke drukke activiteiten heb je natuurlijk wel een agenda nodig! Laten we eens een kijkje nemen in mijn agenda wat ik deze week allemaal heb gedaan, en wat mij nog te wachten staat deze week!
En dat noemt men vakantie ;) haha.










Ik wil iedereen die geslaagd is nog even feliciteren, dus bij deze! Geniet ervan. Weten jullie al wat voor vervolgopleiding jullie willen doen? Ik ga komend schooljaar beginnen met havo, het MBO is namelijk helemaal niets voor mij. Het is heel praktisch en het is niet echt een uitdaging voor mij. Ook weet ik nog niet precies wat voor beroep ik later wil uitoefenen. Ik hoop dat ik ook mijn havo diploma in één keer haal!

Een fijn weekend toegewenst!

“Be who you want to be, not what others want to see”

With love,
Irene

___




Edit:
Sorry voor de slechte leesbaarheid van het bestandje. Helaas kan ik hem niet scherper maken. Ik hoop op jullie begrip hiervoor!

1 opmerking:

  1. Leuk zeg! Inderdaad lekker druk! En nog gefeliciteerd met je diploma! Mooie cijfers!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!