woensdag 29 juni 2011

Sharon: nail art tutorial.

Lieve meiden,
Toen ik een tijdje geleden vroeg of er animo was voor nailarttutorials, kreeg ik een aantal positieve reacties. Jammer genoeg was ik dit artikel eigenlijk alweer een beetje vergeten, maar toen ik laatst door al mijn geschreven artikelen heen ging, zal ik de comments weer. Tijd voor mijn eerste nailart tutorial dus!

Ik heb gebruikt:
- Catrice 'Am I Blue or Green'.
- Catrice 'I Wear my Sunglasses at Night'.
- Essence 'Better than gel nails top sealer'.
- Dottingtool (satéprikker kan ook).

Nu moet ik beginnen met heel erg eerlijk zijn, en zeggen dat ik deze nailart look niet zelf verzonnen heb. Ik zag deze op Youtube, en ik wilde 'm meteen zelf maken, zó leuk vond ik 'm. En ondanks dat het in het filmpje stap voor stap is uitgelegd, zal ik ook nog even mijn eigen stappenplan vertellen.

- Altijd eerst een basecoat aanbrengen, om te voorkomen dat je nagels verkleuren. Ik gebruik verschillende basecoats, dé basecaot heb ik eigenlijk nog niet gevonden. Als iemand tips heeft: ik hoor ze graag!
- Twee laagjes Catrice 'Up in the Air' moeten voldoende zijn. Eén laagje dekt niet goed genoeg, drie is waarschijnlijk iets overdreven. Laat de laagjes apart van elkaar wel goed drogen, anders krijg je lelijke bubbeltjes, wat je natuurlijk niet wilt.
- Maak met zwarte nagellak drie verticale strepen op je nagels, zodat je een soort van golfjes krijgt.
- Gebruik een dottingtool of een satéprikker om kleine, zwarte stipjes te maken.
- Voor de lichtblauwe stipjes kan je ook een dottingtool of satéprikker gebruiken, maar als je een dun kwastje hebt, wil het daar ook nog wel eens mee lukken.
- Als laatste nog een laagje topcoat: en klaar zijn je nagels!


Hebben jullie de afgelopen paar dagen ook zo genoten van het heerlijke zomerweer? Ik baal er wel van dat het alweer over is hoor, ik vind 30 graden heerlijk! En ook het onweer van gisterenavond (bij ons was het gisterenavond, overigens. Door heel Nederland kan het nog wel eens anders geweest zijn!) vond ik echt geweldig. Ik houd echt van onweer, haha! Een nadeel hiervan is wel dat ik mijn camera overmatig heb gebruikt - filmpjes en foto's maken van bliksem is moeilijker dan je denkt - en mijn camera nu he-le-maal leeg is. Hierdoor heb ik snel even een foto gemaakt met mijn laptop. Ziet er leuk uit, eh?

Fijne woensdag!
You'll always regret what you don't say.
Liefs, Sharon.

3 opmerkingen:

 1. hihi 00.13 geplaatst♥
  ik vind het super leuke nagels! jammer genoeg kan ik echt mijn nagels niet zo lakker! zal het eens aan mijn vriendin vragen :D
  xxxxx <13

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw! Heel erg mooi!
  Ik ben daar nooit zo goed in! Maar ik vind het zoo knap!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo doe je dat dus! Erg mooi! Zal ik ook és uitproberen. Leuk nog om je te ontmoeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!