woensdag 15 juni 2011

Sharon & de TMF awards

Halleeeeeu!
De festivals schieten rond deze tijd van het jaar uit de grond. Aviva had het al over Beeckestijnpop, afgelopen weekend was er natuurlijk Pinkpop, maar ik heb ervoor gekozen om afgelopen zondag naar de TMF awards te gaan! En het was echt een geweldige dag.
Even een korte overview van de line-up:


Ook de winnares van Xfactor, Rochelle, was aanwezig en gaf een geweldig optreden. Ik moet zeggen dat ik Rochelle de terechte winnares vind! Ze heeft echt een prachtige stem, en no air en pricetag zingt ze echt heel goed.
Ik kwam toch wel voor MakeBelieve en Go Back To The Zoo. Ik hóud van MakeBelieve - eigenlijk zou ik ze voor Dailynoted mogen interviewen, maar omdat zij geen backstagepasses weg mochten geven, ging dat jammer genoeg niet door :( - en aan Beam me Up van GBTTZ heb ik goede herinneringen haha.
Links Sharon, rechts Dagmar.

De TMF awards heten overigens niet voor niets de TMF awards: Er werden deze avond een aantal awards uitgereikt. Deze artiesten hebben de felbegeerde awards gewonnen:

Beste live act: Ben Saunders
Beste video: The Partysquad & Reverse ft. Gers, Adje & Jayh - Ik ga hard
Beste man: Ben Saunders
Beste vrouw: Caro Emerald
TMF Borsato award: Ben Saunders
TMF Superchart award: Tiësto - C'mon (Catch 'em by suprise)
TMF Pure award: Keizer
TMF Dance award: Chuckie

Natuurlijk heb ik ook extreem veel foto's gemaakt: ik ben altijd heel enthousiast met m'n fotocamera. Ik denk dat ik in éen kwartier, het kwartier van MakeBelieve haha, wel 400 foto's heb gemaakt. En van een paar van die foto's heb ik even snel een filmpje in elkaar gezet.


You'll always regret what you don't say, love, Sharon.

3 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!