vrijdag 24 juni 2011

Anne is in Canada!

Zoals ik jullie vorige week al vertelde ging ik deze week naar Canada, waar ik nu voor de 3e dag ben. (Ja, het is hier nog Woensdag, maar ik heb tot Zaterdag geen internet.) Ik loop momenteel zes uur op jullie achter en zit in huis bij vrienden/familie. Helaas reageert mijn camera niet op deze computer dus het wordt een vrij foto vrije post deze week, maar niet getreurd, volgende week horen jullie echt alles van mij met foto's en alles er op en eraan!

Tumblr_ln5kfo7oht1qjwr5co1_500_large

Ik ben dus naar Canada gegaan als cadeau voor het slagen van mijn havo(-tto)-examen! Samen met me moeder naar Canada, echt een heel gaaf cadeau! Het is hier heerlijk weer, warm, maar niet te warm want er staat gewoon een rustig windje en het is zo'n 25 graden. Het is ontzettend gezellig met allemaal kennissen en familie leden die we natuurlijk niet zo vaak zien.

Tumblr_lmaf5zxi8j1ql2nqwo1_500_largeWe hebben Dinsdag heerlijk bij het zwembad in de tuin gelegen, een beetje uitgerust van de reis.  We zijn daarnaast ook nog gaan lunchen bij andere familie en ik heb met me moeder een wandelingetje gemaakt (hartstikke verbrand!). Vandaag (woensdag) rijden we weg richting de USA om vriendinnen van mij in Chicago te bezoeken, daar komen we Vrijdag avond weer van terug. Dit zijn twee meisjes waarmee ik vroeger in de straat woonde, en na 10 jaar hebben we nog steeds heel goed contact! Ze wonen ook nog steeds in dezelfde straat dus ik kan me oude huisje ook weer even zien. (Afgelopen Zondag woonde ik exact 10 jaar weer in Nederland, echt toevallig!)

I got to run now, anders vertrekken ze zonder me!

Stay Beautiful,
x Anne
- Bad is never good until worse happens

p.s. bij deze al mijn excuses voor het rommelige bericht! Ik kan op deze computer verder niet echt op het internet om foto's of informatie te zoeken voor een post en ben thuis vergeten me originele post voor deze week op te sturen, dus daar kan ik niet bij.

3 opmerkingen:

 1. Wauw, zo'n reis zou ik ook wel willen maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg. Canada lijkt me erg gaaf

  Liefs ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf joh! En leuk dat je naar die jeugdvriendinnen gaat! Haha :D

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!