maandag 16 mei 2011

De 10 dingen die je nog niet wist over Aviva.

Meet Aviva!

 1. Ik ben een ontzettende chaoot. Mijn kamer is een chaos, mijn kluisje gebruik ik niet meer omdat het lijkt alsof er een bom ontploft is, en ik vergeet altijd alles.
 2. Raar genoeg ben ik ook erg pietje precies. Wanneer ik bijvoorbeeld een bericht post op facebook moet het óf met perfecte interpunctie en hoofdletters, óf helemaal zonder hoofdletters maar met punten. Verder zet ik echt overal een punt achter (letterlijk), zelfs als het een titel is.
 3. Ik kan niet plannen en ik stel altijd uit. Dit zorgt ervoor dat ik vaak nog om 12 uur 's nachts huiswerk zit te maken, terwijl ik de hele middag niks heb gedaan.
 4. Ik volg heel erg veel series, en die staan allemaal ingeprogrammeerd op onze humax (dvd-ding waardoor je kan opnemen, live dingen op pauze kan zetten, etc.). Glee, Grey's Anatomy, Project Catwalk, America's Next Top Model (net afgelopen), Ultimate Cake Off, Rookie Blue (start vandaag!) en Desperate Housewifes.
 5. Ik doe én wil teveel. Ik zin in de schoolkrant en het schoolkoor. Ik heb gitaarles, paardrijden en vanaf september stijldansen. Ik schrijf voor Plug Out en Dailynoted natuurlijk. Ik doe stage bij Radio Castricum, De Discovery (tiener- en jongerencentrum), De Bakkerij (poppodium) en ik help mee bij de Hobbyfarm (knutselclub). Ik doe een 365-project (elke dag een foto) en die foto's upload ik op vijf verschillende sites. Natuurlijk heb ik ook gewoon school, 4VWO, waarvoor ik hard moet werken.
 6. Mijn muzieksmaak is heel erg breed. Ik hou van pop, punk, indie, folk, rock, country, jazz, dubstep, ballads, etc. Het enige wat ik echt vreselijk vind, is Nederlandse muziek, en dan vooral smartlappen.
 7. Mijn naam betekent lentekind (ik ben jarig op 3 juni, over 3 weekjes YEAH!), in het Hebreeuws. Jullie kennen vast wel de plaats 'Tel Aviv' in Israël? Tel Aviv betekent Lenteheuvel (ik weet zeker dat jullie dat nog niet wisten haha). Ik heb veel familie in Israël, en mijn vader heeft er een lange tijd gewoond. Ook woont mijn halfzus, Eynat (26) in Israël. Ik zie haar niet zo vaak, maar gelukkig deze zomervakantie wel weer! <3
 8. Ik kan niet uitslapen. -WAAAAAAAT NIET UITSLAPEN?- Nee, echt niet. Zelfs na een nacht niet (of weinig) slapen, word ik alsnog wakker rond 9 uur. Mijn record is half 11, na 2 nachten niet slapen. Het is een gewoonte dat ik wanneer ik bij vriendinnen slaap (die wel uitslapen) gewoon naar beneden ga. Daar ga ik dan lezen, tv kijken en ontbijten (met de ouders van mijn vriendin haha) tot ze wakker worden.
 9. Ik eet en drink álles wat ik ooit heb geproefd, ik vind alles lekker. Nouja, alles... Ik lust geen limonade! Echt totaal niet, ook nooit van gehouden.
 10. Ik ben altijd al gek geweest op taal. Ik kon zelfs eerder praten dan dat ik kon lopen. Mijn eerste zin was 'Ek banna!' (vertaling: 'Ik wil een banaan!'). Ik zei ook erg vaak 'de paddepoi en de gaddegai' maar we zijn er nog steeds niet achter wat dat betekent...

Ik ga slapen! Morgenochtend moet ik om 4 uur opstaan, en moet ik om half 6 in de bus zitten. Ik ga met school een weekje naar Normandië! Volgende week maandag horen jullie er alles over. 

Lots of loveeeeeeeee. <3

Aviva

P.S. CARPE DIEM! En echt meiden; pluk de dag! Doe leuke dingen en probeer te genieten van alles wat je doet.

3 opmerkingen:

 1. de paddepoi = De paddenstoel
  de gaddegai = de papagaai..? :P
  Goed mogelijk toch? Ik zou alleen niet weten waarom een kind van 1 die woorden zou willen toevoegen in een conversatie. ;)

  VEEL PLEZIER IN NORMANDIË!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat doe jij veeeeel! Zohee zeg. Een vraagje, hoe is het om bij de schoolkrant te zitten? Ik doe nu helaas eindexamen dus ik kan niet meer meewerken aan onze schoolkrant, en hoe is het om mee te werken aan deze blog? Aangezien je zelf ook een weblog hebt, lijkt het me moeilijk om telkens ergens anders te posten? Stuur me anders maar even een mailtje! :)

  Liefs, Ellen (ellenvanlent@hotmail.com)
  www.brunettish.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!