zondag 15 mei 2011

Tessa ging naar de Efteling

Hallo allemaal!

zoals jullie gezien hebben hebben wij wat problemen gehad met blogspot, op het moment zijn ze onderhoud aan het houden aan blogspot en daardoor kunnen er af en toe posts van ons niet of te laat publiceren, en onze lay-out heeft er ook al onder te lijden gehad. Dus als er iets niet klopt, dat ligt dus aan blogspot en niet aan ons.

Terug naar het onderwerp:
Ik ben op bevrijdingsdag naar de Efteling geweest met vriendinnen van school!
sinds we allemaal studenten zijn gingen we met de trein naar Den Bosch om vervolgens de Eftelingbus te nemen naar Kaatsheuvel. Idioot genoeg bleek de week OV niet geldig te zijn die dag omdat bevrijdingsdag telt als een 'zondag'.. Maar dat is allemaal goed gekomen (:

Eenmaal daar aangekomen bleek het toch wat warm voor die jassen die we mee hadden, dus hebben we die bij de garderobe achtergelaten. ja je hoort het goed garderobe! wij kwamen er nu dus ook pas achter dat die er is daar haha, binnen waar die kinderkarretjes en rolstoelen verhuurd worden is blijkbaar ook een garderobe. handig om te weten toch!

We gingen als eerste naar de Fata Morgana, en er was een vriendin van een klasgenoot mee: D, en die was pas een keer eerder naar de Efteling geweest, dus die wist niet meer wat de fata morgana was!
D is bang voor achtbanen en vooral die over de kop heen gaan dus hadden wij haar leuk even wijsgemaakt dat de Fata morgana 3 keer over de kop ging en dat de boot omhoog gelanceerd wordt haha! Tuurlijk snapte ze wel dat we een grapje maakte en was er niks aan de hand.


Toen vonden wij het toch tijd om onze jeugd terug te halen en moest er een bezoekje aan het sprookjesbos komen! Na heeeel veel onzinnige foto's en onderbroekenlol over snurkende koks, reusachtige paddo's, de put van vrouw holle en ezeltje strekje waren we het toch een beetje zat en gingen we op we op weg naar de rest van het park

Wij dachten dus mooi die nieuwe voorstelling Raveleijn te zien, bleek dat je van tevoren kaartjes uit een automaat moest halen omdat er maar beperkte plek was, en je raad het al: alles was vol. dus helaas geen review van Raveleijn..

Nog een tegenvaller: de vogelrok was gesloten..
Maar we zijn wel in de python en Joris en de Draak geweest! Voor Joris en de Draak stond een bord met wachttijd 70 minuten! maar wij wilden er toch perse in, en later bleek het dus heel erg mee te vallen, de wachttijd was 'maar' 30 minuten. Maar het is het zeker waard hoor!
Ik was er al een keer eerder in geweest maar sommige van ons nog niet.
Als je binnekort een keer naar de Efteling gaat moet je hier zeker een keer in gaan! veel beter dan de Pegasus die er eerst stond!

nog een paar 'mooie' foto's van de dag:

A en I in de reuze 'paddo'
ezeltje strekje!
misschien werden er iets teveel foto's gemaakt haha, vlnr A, S, D, ik en de arm is van T
lachspiegels!!
met z'n allen op een rij..

Het was in ieder geval een gezellige dag!

Liefs,
Tessa

'Met je gedachten ergens anders, ben je altijd overal'

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik houd van de Efteling.. Gelukkig woon ik er dicht bij in de buurt dus kan ik hem zeker twee keer per jaar bezoeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!