woensdag 18 mei 2011

Sharon shopt bij MardyMakeupshop


Lieve allemaal,
Een paar weken geleden was ik op zoek naar nagelwielen, die ik vond op Marktplaats. Ik kwam erachter dat dit een advertentie was van www.mardymakeupshop.nl, een site met heel veel leuke nagellak, dottingtools, make-up en allerlei andere spullen. Toen ik zag dat Mandy en haar moeder Marian, die deze webwinkel runnen, nog geen vijf kilometer van mij vandaan wonen, besloot ik er eventjes heen te fietsen. 
Ik kwam terug met 10 nagellakwielen, een dottingtool (waarmee je stipjes op je nagels kan maken, erg leuk!) en als extra cadeautje kreeg ik twee zakjes fimo figuurtjes. En dat voor een super prijs!Na nog wat mailcontact ben ik ervan op de hoogte gesteld dat MardyMakeupshop zich gaat uitbreiden tot een heuse winkel! Binnenkort wordt er een winkel geopend in Loosdrecht, een dorpje naast Hilversum. Reden genoeg dus om Mandy eens even aan de tand te voelen. Mandy heeft, naast MardyMakeupshop met haar moeder, ook nog een eigen webwinkel, Mandysnailshop.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pand in Loosdrecht! Hoe zijn jullie op het idee gekomen om jullie webshop uit te bereiden naar een heus winkelpand?
Dankjewel! We zijn op het idee gekomen omdat Marian, mijn moeder, vroeger al een winkel had en nu begon het toch weer te kriebelen om een winkel te beginnen. En om het samen te doen leek ons erg leuk!Blijft de webshop wel bestaan?
Jam de webshop blijft natuurlijk wel bestaan. We hebben namelijk ook veel klanten uit bijvoorbeeld Friesland en Limburg.

Blijft de collectie hetzelfde? Of gaan jullie in de winkel meer dingen verkopen?
In de winkel gaan we veel meer verkopen, o.a meer voor acrylnagels, meer kleurtjes nagellak, tassen, meer sieraden, portemonnees en nog veel meer!

Hoe is het idee van MardyMakeupshop eigenlijk ontstaan?
Het idee is ontstaan omdat Marian(moeder) gestopt was met werken en toen kwamen we op het idee samen om een make-up/nagellak webshop te beginnen.

Gebruiken jullie alle producten in de webwinkel zelf ook?
Niet alles natuurlijk maar de meeste dingen wel, vooral nagellak en de crack nagellak vinden we erg leuk om te gebruiken.

Testen jullie alle producten die jullie verkopen eerst zelf, of is dat aan de beautybloggers besteed?
Beide. Ikzelf test ook veel dingen natuurlijk, maar sommige dingen vinden we ook leuk om  aan de beautybloggers over te laten.

Enne, kunnen wij een tipje van de sluier krijgen? Hoe gaat de winkel heten?
De winkel gaat heten : Mardy’s Nail & Make-up Shop. Als de winkel eenmaal geopend is, komt er een speciale beautybloggers avond. Ik ben uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, dus jullie zullen de eerste zijn die iets van deze winkel zullen zien!
 
You always regret what you don't say. Liefs, Sharon.

10 opmerkingen:

 1. Wow spannend, ben benieuwd naar de beautybloggers avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel heb je ervan gemaakt! dankjewel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat eeen ontzettend leuk artikel en webshop! [die zin loopt niet helemaal, maar je snapt m vast wel]
  Ik ben heel erg benieuwd naar die avond!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb jij die 4 nagels zelf gemaakt?:D
  Ze zijn echt SUPER mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Chiquitana, Anne ik ben ook erg benieuwd, ik laat het hier zeker weten hoe het was!
  @Nail-Gloss graag gedaan!
  @Annemarieke hihi die heb ik zelf gemaakt ja, dankje!
  @Summerlove, Lotte haha thanks!

  Liefs, Sharon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wanneer wordt ie geopendd??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Maaike half juni wordt de winkel geopend, dan lees je er nog meer over op dailynoted!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!