vrijdag 20 mei 2011

Anne's favoriete nagellak van het moment.

Goodmorning!
Vandaag een beetje later dan normaal maar toch, goodmorning!

Iedereen heeft zo wel zijn/haar favorieten, je favoriete leraar, je favoriete eten, je favoriete haarspeldje, je favoriete boek. Je hebt net een beetje voorkeur voor die ene persoon, of dat ene ding. Die is gewoon het leukste.

Zo heb ik ook mijn favorieten. Mijn favoriete leraar, mijn favoriete eten, mijn favoriete haarspeldje en mijn favoriete boek. Maar wat ik vandaag met jullie wou delen is mijn favoriete nagellak. Ik wissel wel vaker van favoriete nagellak, maar dit vind ik toch echt de leukste kleur op dit moment!Een foto van: cutexcoco.blogspot.com
Dit lakje heeft een turquoise/blauwe kleur. Het was vrij lastig mooi en eerlijk te fotograferen dus de kleur kan iets afwijken. [let ook maar niet op mijn nagels, ik heb ze vorige week allemaal afgeknipt en ingekort, ik vind nagellak er altijd gek uitzien op korte nagels]
Hij komt van de Essence Colour&Go lijn. 53 You belong to me. De kwaliteit is dus ook niet geweldig, maar hij koste dan ook maar €1,29. Dit is een prijs die ik deze kleur volledig waard vind.
Het is een hartstikke zomers, fris en vrolijk kleurtje. Ik heb helemaal niks wat er bij past, whatsoever, maar ik blijf de kleur gewoon heel erg mooi vinden. Het is ook een vrij 'levendige' kleur.

Het jammere is wel dat het zo'n klein potje is. Hierdoor gaat hij vrij snel leeg. Bij mij is hij ook al zover leeg dat het kwastje niet meer bij de lak kan, maar ik kan natuurlijk weer geen nieuwe vinden/wil geen afscheid nemen.

Wat vinden jullie van deze kleur? En wat is jou favoriete kleur?

Stay Beautiful,
x
-   Bad is never good until worse happens

1 opmerking:

Just leave your lovely comment!