vrijdag 27 mei 2011

De 10 dingen die je nog niet wist over Anne.

Hey Girlies!

Vandaag is het dus aan mij de beurt, vandaag is de dag dat jullie Tien dingen over mij te horen krijgen, die je wellicht nog niet wist. 


 1. Ik stel alles wat je uit kan stellen uit. Zelfs als ik het heel graag wil. Er zijn heel veel dingen die ik leuk vind en heel graag wil doen, en eigenlijk doe ik nooit wat .. Ik stelde bijvoorbeeld alles uit tot na me examens, maar ik weet nu al dat ik nog niks doe en na de vakantie spijt heb. Ik ben dus sinds gister vrij maar zou niet weten wat tegaan doen, wat ik allemaal ookalweer wou doen en waar te beginnen. Zo ook bloggen, ik vind het super leuk en heb er altijd zin in, maar begin nooit en zo zit ik op Donderdag avond nog te typen, terwijl ik zoveel leuke ideën heb!

 2.  Ik ben een chaoot van hier tot Tokio. Ik vergeet van alles laat dingen slingeren en je kent het wel. [Het is niet zo heel erg hoor, het valt nog mee]. Mijn kamer is bijvoorbeeld ook een chaos. Ik ruim het best vaak op, maar dan pak ik me tas uit en gooi de boeken gewoon weer op een hoop in plaats van ze op een rij te zetten. Of systemen die mij logisch lijken blijken niet zo logisch tezijn. Naar een chaoot zijn, geloof het of niet, ben ik ook een perfectionist. Ik kan er totaal niet tegen dat bijvoorbeeld me kamer zo chaotish is. Ik vind het heel naar, maar daar komt het uitsteller weer om de hoek kijken. Ik wil het veranderen, echt wel, maar ik begin en maak het niet af en stel het weer uit.

 3. 100% real.
   Echt een beetje insane als ik het nu zi
 4. Ik heb echt een iets te grote liefde voor nagellak. Eerst vond ik het wel grappig, maar de afgelopen maanden is het echt massive uitgegroeid. Het is zoiets geworden om tedoen als ik me verveel
   of school weer eens gatenkaas-roosters bevatte of iets in die richting. Ik heb ookal jaren hele lange nagels.
  Momenteel valt het wel mee want ik heb ze heel erg ingekort,
   maar bijvoorbeel vorige zomer;
 5. Ik ben meer een thee drinker dan een koffie drinker, maar wij hebben nog een fluitketel, waar ik dus écht niet het geduld voor heb. Sinds kort drink ik wel eens koffie maar niet met melk of suiker. Ik drink altijd chocomelpoeder (je weet wel, waar je zelf chocolade melk mee maakt.) in me koffie Terwijl ik nieteens zo van chocolade melk houd.

 6. Een paar dingen waar ik echt een hekel aan heb? Onhygienische mensen, dingen die heel erg naar ruiken en de geur van melk. (Ik weet maar 1 ding waar ik van moet kokhalzen,  en dat is de geur van melk)
  Ik heb ook totaal niks met massages.

 7. Uitslapen? Dat kan ik echt niet! Om 9u 's ochtends ben ik alweer van de partij! Het langste wat ik denk ik geslapen is denk ik tot 10uur maar dan moet het de nacht ervoor wel laat (of eignelijk vroeg) geworden zijn. Ik ben ook altijd de gene die ’s ochtends moet wachten tot de rest wakker wordt bij slaapfeestjes enzo. Ik heb wel eens 6 uur gewacht tot de ander wakker werd, ondertussen maar de hele boekenkast doorgebladerd en een van de boeken bijna volledig gelezen. Ik durf dan ook echt geen lawaai te maken, want ik wil natuurlijk niemand wakker maken.

 8.  Ik heb een schatje van een vriend genaamd Mark, al sinds 8 januari '11. Hij woont hier 20 minuutjes vandaan met de fiets, wat natuurlijk er makkenlijk en leuk is! We kenden elkaar eigenlijk al jaren, maar ging niet meer met elkaar om dan de ‘toevallige smalltalk’. 9.  Kauwgom eten is echt iets wat ik teveel doe. Het is gewoon echt een gewoonte geworden om even kauwgom te pakken. Ik heb ook altijd meer dan een pakje bij me, en het liefst van verschillende smaken en merken. Dan heb je altijd wat te kiezen.

 10. Een andere slechte gewoonte die ik al jaren bezit is dat ik altijd over aan moet zitten. Het begon volgensmij met dat ik vroeg altijd aan me eigen haar zat te friemelen of aan dat van iemand anders (het zat te vlechten ofzo). Ik zit ook altijd aan blaadjes en grassprietjes enzo en het stuk te maken.
  Volgens mij ben ik ook een hele nare gast om over de vloer te hebben. Alles wat ik zie wat er interesant uit ziet moet ik even aanraken of voelen, even van alle kanten bekijken. Er is nognooit echt iemand geweest die zei dat ze het erg vonden, maar volgensmij zou ik gek worden van iemand zoals ik zelf wel eens kan zijn.

 11.  Ik heb naast Dailynoted nog een eigen blog; Allsummerdreams


Stay Beautiful,
x
- Bad is never good until worse happens. 

ps. ik heb niet alle plaatjes die ik toe wou voegen toe kunnen voegen,
want je raad het al, ik kreeg ruzie met blogger .. en na 3 uur bezig tezijn
geweest ben ik maar gestopt 

3 opmerkingen:

 1. Haha leuk om te lezen! Sommige dingen herken ik ook in mezelf! Zoals de geur van melk. bah! En dat overal aanzitten (a) haha. Grappig om te lezen :D Ik ga eventjes een kijkje nemen op je eigen blog!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik kende mijn vriendje ook al jaren, maar toen ging hij mee inplaats van een klasgenootje naar londen met school en leerde ik hem beter kennen enzo hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, we hebben best veel dingen hetzelfde! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!