woensdag 4 mei 2011

10 dingen die je nog niet wist over Sharon


Vorige week zaterdag las je 10 dingen die je nog niet wist over Irene, en vandaag lezen jullie 10 dingen die jullie nog niet over míj wisten. Ik kan je van te voren al zeggen dat ik dit wel erg lastig vind om te schrijven. Wat heb ik allemaal al wel, en wat vooral nog niet verteld op Dailynoted?

1.             Ik zit sinds kort bij de schoolkrant. Of eigenlijk zit ik er nog niet officieel bij, maar binnenkort heb ik mijn eerste vergadering. Een vriend van mij, Floris, heeft dit plekje voor mij geregeld, en ik ben er echt heel erg blij mee. De schoolkrant klinkt misschien suf, maar ik vind dat dit imago moet veranderen. De schoolkrant lijkt me super om voor te schrijven!
Hayley Williams
2.             Dat ik enorm fan ben van Taylor Swift wisten jullie al, maar ik ben ook een enorme fan van rock en alternative music. Mijn vader heeft mij aangestoken met het rockvirus, en de alternative scene ken ik mede dankzij Paramore en Muse. Vooral de zangeres, de roodharige Hayley Williams, vind ik fantastisch.
3.             Ik heb nog nooit iets gebroken. Wel verschillende keren iets zwaar gekneusd, bijvoorbeeld mijn enkel en mijn rug – waar ik helaas nog steeds last van heb, al is het al meer dan acht maanden geleden – maar ik heb nog nooit iets gebroken.
4.             Ik vind het heel vervelend als mensen grammaticafouten maken. Oké, een typfoutje kan altijd gebeuren, maar ik kan er écht niet tegen als mensen ‘hun’ of ‘als/dan’ verkeerd gebruiken. Dat móet ik gewoon verbeteren, zelfs als ze het op televisie verkeerd zeggen..
5.             Vroeger had ik stijl haar. Pas sinds ik het in groep zeven kort, maar dan ook echt kort kort heb geknipt, krult mijn haar.
6.             Ik zit in de musicvideo ‘the story of us’ van Taylor Swift! Helemaal geweldig, ook al zie je me echt éen seconde voorbij zoeven. Ook mijn lieve vrienden Jordi, Eva, Marinka, Donny en Faith zijn te zien. Ik vind het zó gaaf. Er is jammer genoeg nog geen HD versie, aangezien deze 'leaked' is. Zodra de HD versie er is, zal ik deze post veranderen en het betere filmpje erin zetten!


             Als je doorspoelt naar 2:20, zie je mij linksonder! Donny staat naast me. Eva en Marinka zijn te zien bij 0:06 en bij 1:28. Jordi kan je spotten bij 2:05, samen met Taylor Swift herself. Faith is te zien bij 0:07.
             Om dit hele verhaal nog even iets duidelijker te maken, heb ik van Eva, Marinka, Jordi en mezelf even screencaps gemaakt.

7.             Ik ben steeds van plan een boek te gaan schrijven, schrijf dan een paar pagina’s, maar stop vervolgens weer omdat ik óf het plot niet goed vind, óf een ander, beter idee heb. Het is toch wel een droom van me om ooit een goed verkocht boek uit te brengen, dus misschien moet ik nog maar even door bikkelen…
8.             Ik ben een voetbalfan! In de eredivisie ben ik trouw FC Utrecht fan – ’t gaat de laatste tijd niet zo heel goed jammer genoeg – en ook FC Barcalona vind ik een goede ploeg. Voor een goede voetbalwedstrijd mag je mij wakker maken!
Avan Jogia
9.             Ik ben verslaafd aan de Nickelodeon serie Victorious. Wel in het Engels op internet natuurlijk, maar ik vind de serie zó leuk. Mijn favoriete personages zijn Jade, vanwege haar geweldige karakter en droge humor, de roodharige Cat, omdat ze zo onwijs grappig is, en Beck. Beck – oftewel Avan Jogia – is knapppp.
10.      Eigenlijk was ik te laat om mee te doen met de wedstrijd om een blogger van Dailynoted te worden.. Maar precies toen ik me in wilde schrijven, schreef een ander meisje zich uit. Daardoor was er nog en plekje voor mij vrij, en de rest van het verhaal kennen we: ik werd uitgekozen en mag nu voor jullie bloggen! *5 seconds dance party!*


You'll always regret what you don't say. X Sharon.

Nogmaals mijn excuses voor de zuigende opmaak. Er is iets met blogspot wat mijn Mac niet helemaal aan kan, denk ik. Ik ga d'r achteraan en ga proberen de artikelen mooier te krijgen! X Sharon

3 opmerkingen:

Just leave your lovely comment!