donderdag 5 mei 2011

Annemarieke deelt de nieuwe Harry Potter 7.2 Trailer!


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een onwijze Harry Potter fan. Tot nu toe heb ik me erg ingehouden betreft dit onderwerp, maar vandaag moet het er dan toch echt een keer uit: een Harry Potter-artikel!
Ik heb namelijk SUPER goed nieuws voor de mede fans onder ons: De trailer van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 is uit!
Er zijn natuurlijk al een aantal trailers voorbij gekomen met steeds ongeveer dezelfde beelden, maar deze trailer is helemaal nieuw, vol met nooit eerder vertoonde beelden! En GAAF dat hij is!
Dus bekijk even snel de trailer, dan praat ik verder!Ik zei het toch! Hij is echt ge-wel-dig!
(Voor de mensen die de boeken niet hebben gelezen, verder lezen is op eigen risico, het kan spoilers bevatten.)

Zoals jullie misschien zelf ook opgemerkt hebben zitten er in de trailer stukjes die niet eens in het boek voorkomen: Het instortten van de brug, een gevecht in The Forbidden Forest en vooral: Harry die met Voldemort van een muur naar beneden springt??!!!!!!
Ook laat de trailer scènes zien uit het boek waarvan ik helemaal enthousiast werd. Subtiele stukjes vlogen snel door het beeld: Zo zag je Petunia en Lily, die een bloem betoverde in haar hand. Je zag alle betoverde Harnassen een leger vormen om zo het kasteel te verdedigen. Je zag het Diadeem van Ravenclaw in een flits voorbij komen, waarop als je goed keek zelfs de ingegraveerde tekst : “Wit beyond measure is man's greatest treasure” te zien was. Zelfs van één van de belangrijkste scènes was een snel, subtiel stukje te zien: Narcissa in het bos. Ook de scène van Fred en die van Remus en Tonks zag je in secondes voorbij komen.
Ook de stukjes uit Gringotts en de ontsnapping met de draak blijven spectaculair, ook al zijn die al vaker langsgekomen.De trailer ziet er onwijs spectaculair uit en ik kan echt niet wachten tot de film uit komt! Nog 70 dagen en dan is het eindelijk 14 juli. Na 10 jaar, 8 films en 7 boeken, is het einde dan toch nabij. Wat vind jij ervan dat het bijna zo ver is?

Deel je enthousiasme/ mening over de trailer/ kritiek of gewoon je “OMG IK HEB ER ZO ZIN IN! “reactie.

Lots of Love,

xxx
Annemarieke

P.S. Never Tickle A Sleeping Dragon.


P.P.S Voor de oplettende fans, mijn naam betekent: “Draco Dormiens Nunquam Titillandus” in het Latijn.. Sounds formilliar?! ;)

7 opmerkingen:

 1. SUUPEER.

  KOMT IE IN 3D?????

  Ben ook grote fan.. Moet 'm zien.

  Echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. *is een verschrikkelijk HP-fan*
  yes, o ik heb er zo'n zin in!
  het wordt dan de eerste HP die ik in de bios zie (ik ben er een beetje laat bijgekomen)
  ik kijk pas sinds gister op jullie blog, en dan zie ik nu opeens een artikel over wat mij het liefste bezighoud! (een beetje overdreven, maarja)

  *dankt je voor dit artikel*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOk hp-fan, ben ontzettend benieuwd naar de film.
  Maar ergens ook wel spijtig dat er na deze film niets meer komt (geen boek of film meer)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen wel spijtig dat ie in 3d komt, krijg namelijk rap last van hoofdpijn, als ik naar 3d beelden krijg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Maaike,
  Ja, hij komt als het goed is in 3D uit. Ze wilden eigenlijk het eerste deel van Deathly Hallows ook in 3D doen, maar hadden ze te weinig tijd.

  @Tessa,
  haha! Wat leuk:D Kom er bij, kom erbij!
  Zo overdreven klinkt het trouwens niet hoor, je moet eens in mijn hoofd kruipen. In het dagelijkse leven kom ik altijd in situaties waarbij ik op de een of andere manier wel een grapje van HP kan toepassen.. :P M'n vriendinnen vinden die gewoonte alleen iets minder. haha;)

  @Anoniem(1)
  Ik weet het! Aan de ene kant heb ik er echt ownijze zin in, maar aan de andere kant wil ik eigenlijk niet dat er een einde aan komt. We hebben al geen Book-releases meer waar we naar uit kunnen kijken, en straks is ook de laatste film al uit. Wat moeten we dan? *Herlezen en herkijken! :P*

  @Anoniem (2),
  Ja, ik vind het inderdaad ook een beetje vreemd. Dan heb je alle 8 films gezien en dan is de laatste in 3D. Dat geeft meteen een heel andere sfeer aan de film. En het kijkt zo vermoeiend inderdaad.;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jammer in 3D ik zie na zo'n 3 kwartier dat effect niet meer en dan krijg ik hoofdpijn.. stiekem hoop ik dat hij toch in 2D komt net als de vorige (die eerst ook in 3D zou komen) maarja ik heb echt superveel zinin :D WHAAA alleen ben ik een echte film-fan en de boeken heb ik nooit gelezen, misschien dat ik dat later nog doen, ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Lisa,
  Ik heb precies hetzelfde!
  Wie weet komt onze wens nog uit, en verschijnt hij gewoon in 2D. ;)
  En: Doen! Is echt de moeite waard. Als je tijd heb zou ik zeker eentje openslaan. Echt een aanrader!:D De boeken zijn ZO veel gedetaileerder en er gebeurt zo veel meer in!
  *Marktplaats, als je ze nog niet hebt. Lekker goedkoop.;)*

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!