donderdag 1 december 2011

Annemarieke, this one is for you.

Lieve Annemarieke, hier volgen een aantal dingetjes die je gewoon even moet weten;


Aviva denkt terug aan de eerste keer dat ze Annemarieke sprak.
Ik leerde je kennen op zondag 21 november 2010, om 20:46. Op Girlscene had ik die middag een bericht geplaatst, waarin ik vertelde dat ik op zoek was naar 6 meiden, voor een blogproject. Lolipop94, een meisje dat zichzelf voorstelde als de 16-jarige Annemarieke, een meisje met een vrolijke regenboogafbeelding als avatar, een meisje dat op 1 januari 2011 officieel mijn collega werd, reageerde toen op mijn bericht. En je kan je niet voorstellen hoe dankbaar ik daar voor ben. Onze eerste ontmoeting was op school, jij herkende me en kwam naar me toe. We hebben meteen een hele pauze vol gepraat. Je bent in die, tot nu toe, 335 dagen veel meer geworden dan gewoon een collega. Liefste Annemarieke, ik hou van je en ik ben zó blij dat jij die dag besloot om toch maar even op het Girlscene-forum te kijken. <3


Sharon is zó blij met Annemarieke in ons team.
Ja, lieve Annemarieke, je leest het goed. Ik - en ik kan vertellen, ik ben niet de enige - ben echt ontzettend blij dat je bij ons in het dailynotedteam zit. En dat niet alleen omdat je onze überawesome geweldige fantastische cartoons hebt gemaakt, maar ook omdat wij, zelfs nu je een jaar in Engeland woont, nog steeds op je kunnen rekenen dat je iedere week een geweldig creatief artikel voor onze lezers schrijft. Daarbij komt ook nog jouw geweldige persoonlijkheid, lieve Annemarieke. Ik vond het echt ontzettend jammer dat je de eerste meeting niet aanwezig kon zijn (wáaaarom besloot jouw weerstand nou net tóen om jou ziek te laten worden?!), maar wat was het gezellig afgelopen zomer, toen wij met Anne en Aviva in Amsterdam gingen shoppen.
Meid, je bent geweldig, en als ik een knalroze typmachine had, zou ik deze foto voor jou gemaakt hebben. Love you!


Tumblr_luknx1qqpb1qg78qwo1_500_large_large
Anne heeft dankzij Annemarieke vele uurtjes kunnen vullen. 
Oh Annemarieke, zonder jou had mijn dagindeling er vast veel productiever uit gezien. Denk bijvoorbeeld aan je artikel over StumbleUpon, circa een week voor deze post benoemde je de site al op Facebook. In eerste instantie leek het me niet echt geweldig maar na mijn 2e bezoek was ik verkocht! Hoeveel uur ik al op die site heb besteed, zoveel leuke dingen tegen gekomen en blog ideeën op gedaan. 
Naast StumbleUpon heb je ook al eens over de serie Pretty Little Liars geblogged. Dit was totaal niet mijn ding, het hele verhaal over de vermissing van Alison en haar zoeken deed mij meer aan een slechte detective denken. Je wilt niet weten hoeveel uur ik tijdens mijn examens heb gekeken. Samen met Grey's Anatomy misschien wel een seizoen per 1.5week. (dat zijn een hele hoop afleveringen!) Nog steeds heb ik niet met het hele 'detective' idee, maar het idee er om heen sprak me toch wel aan. Zonder jou artikel was ik er zeker nooit aan begonnen.
Dit zijn maar 2 van de toffe dingen waar ik door Annemarieke op ben gekomen. Waarschijnlijk zou ik meer dan een pagina kunnen vullen met wat jij hebt toegevoegd meid. Echt super leuk!
Verder heb ik eigenlijk nog maar 1 ding te zeggen;
Girl, Stay Beautiful!
Rosalie wil Annemarieke vriendelijk verzoeken minder op haar te lijken
.. omdat dit eng begint te worden! Haha, just kidding. Maar echt, hoe vaak ik in mijn nog-niet-zo-lange periode hier gehad heb dat ik dacht ‘ARGH dat onderwerp had ik ook op de planning staan!’. Doctor Who, Charlieissocoollike, DeviantART, the Big Bang Theory… Je bent hardcore Harry Potter EN denkt hetzelfde (ik heb bewijsmateriaal!). Echt, volgens mij komt het door de Daleks. Sterker nog, ik weet het zeker. Dat is uiteraard ook de reden dat jij hier nu even niet bent.! (Ja, ik ben momenteel ergens eind seizoen 4 met Doc Who, Journey’s End, hihi). Zodra ik mijn stukje af heb, kom ik je redden! En intussen: DON'T BLINK!
Iris is jaloers op Annemarieke omdat ze in Engeland woont
Ik heb Annemarieke zelf nog nooit ontmoet (wat hopelijk wel eens gaat gebeuren!), maar toen ik hoorde dat ze een jaartje naar school ging in Engeland was ik "pleasantly suprised".
Waarschijnlijk weten jullie dit al, maar ik heb vanaf mijn 11de in Engeland gewoond, en ik ben nu net 3 maanden terug in Nederland. Ik heb soms nog steeds last van dat ik zinnen letterlijk vertaal naar het Nederlands, zoals: "het regent katten en honden" (it's raining cats and dogs), maar ook dat ik Engelse woorden in mijn Nederlandse zinnen gebruik, omdat ik het woord niet in het Nederlands weet. Annemarieke vertelde dat ze het zelfde probleem had, en het was fijn om te horen dat ik niet de enige ben met dit probleem.
Intussen denk ik er ook over om een jaartje ergens anders naar school te gaan. Misschien Japan, of toch maar terug naar mijn geliefde Engeland? Ik mis Engeland heel erg, en zou niets liever willen dan met Annemarieke ruilen. You're a lucky girl Annemarieke!Heel veel liefs,
Dailynoted.

4 opmerkingen:

 1. Awwww!! Meiden! Wat SUPER SUPER lief om te lezen dit!
  Ik ben ook echt onwijs blij met jullie! Hou van jullie! En... Nog maar 30 dagen en we bestaan 1 jaar! Jubileum!!! JEEH! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaaaaaaah wat ontzettend lief! en wij lezers zijn ook uberblij met annemarieke!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liev meiden, Wat hebben jullie dit goed gezegd. Ik ben het er helemaal mee eens!
  Maar even voor de duidelijkheid, jullie mogen er allemaal trots op zijn dat jullie het zo goed voor elkaar hebben en dat het contact en de samenwerking zo super is! Complimenten!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Just leave your lovely comment!